Welk zoopie ben jij?

Wie kijkt er nou niet iedere dag naar de populaire kinder-soap 'Zoop'. Maar op welke ranger lijk jij nou het meest?

Mogelijke uitkomsten

Bionda (38 x uitgekomen)

Je houdt van winkelen en je grootste hobby is kleding sparen. Je houdt er ook niet van om te werken en laat het liefst iedereen alles voor je doen. Maar je kunt ook heel erg gul zijn.

Taffie (50 x uitgekomen)

Jij bent echt een stoere meid! Je laat niemand over je heen lopen en hebt een duidelijke eigen mening. Maar je kunt ook heel erg lief zijn.

Sira (34 x uitgekomen)

Jij bent echt een lief meisje. Soms iets te lief. Je trekt je veel aan van wat anderen van je vinden en over je zeggen en je wilt eigenlijk door iedereen aardig gevonden worden. En dat is ook zo.

Elise (42 x uitgekomen)

Jij bent erg rustig. Soms zelfs iets te verlegen. Ook hou je ervan om alleen te zijn, of met de dieren. Je bent moeilijk in sociale contacten leggen. Maar zodra je iemand goed kent, kun je erg gezellig zijn.

Mike (14 x uitgekomen)

Jij houdt ervan om controle te hebben en bent dan vaak ook de leider in de groep. Je bent erg populair. Maar soms doe je dingen, waarvan je zelf niet door hebt dat je een ander ermee kwetst.

Bastiaan (5 x uitgekomen)

Jij bent erg muzikaal. Je kunt soms behoorlijk onhandig zijn, waardoor er wel eens wat dingen mis gaan, maar je weet hoe je de dingen weer op moet lossen.

Alwin (2 x uitgekomen)

Jij bent soms wat aan de luie kant, waardoor je je school af en toe wat verwaarloosd. Maar je weet wel wanneer het te veel wordt en als je iets wilt, ga je ervoor.

Moes (1 x uitgekomen)

Jij bent erg slim. Je houdt ervan om naar school te gaan en nieuwe dingen te leren. Je bent niet erg sportief. Als er problemen zijn, weet jij altijd wel een oplossing te verzinnen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • silverhand

    mike!!!(typing)

    8 jaar geleden
  • Elsketjee

    taffie!!! Jeej ik ga ook zon quiz maken lol

    9 jaar geleden
  • Zwartpiet

    Dom hoor ik ben bionda en ik haat kleding sparen ik werk zelfs supergraag en ik doe veel liever alles zelf

    9 jaar geleden
  • AnoukIrwin

    Taffie

    9 jaar geleden
  • kungfuquint

    Bastiaan, best gaaf!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?