Watvoor soort meisje ben jij?

Ahm njaa titel zegt het al, hier kan je testen watvoor soort meisje je echt bent. Je weet het waarschijnlijk al, maarahm doe de quiz gewoon.

Mogelijke uitkomsten

Beauty (22 x uitgekomen)

Jij bent een echt meisje, looks voor alles, je kan het niet hebben als je haar lelijk zit, of je make-up niet zit/uitgelopen is. Zonder je lipgloss ga jij de deur niet uit, je kan het niet hebben als er mensen zijn die zich niet zo druk bezig houden met hun uiterlijk of er gewoon niet uitzien. & boys heb je zat of juist teveel, kortom je bent een echte beauty.

Sletje (10 x uitgekomen)

Je bent een meisje die het niet erg vind om haar body te showen, je houd van aandacht van boys en vind het niet erg als ze aan je zitten, je kan elke boy zover krijgen om je te neuken en zoenen heb je sowieso al met veel gedaan, je loopt graag in minirokjes&shit en zonder inkijk ga jy echtechtecht niet de deur uit, je hebt schijt aan de preutse meisjes en verbergt niet dat ze van sex houd, kortom jij bent een sletje.

Emo (5 x uitgekomen)

Ahm njaa, jy bent een emo..
Niet gemeen bedoeld maar kan niks echt over hun zeggen weetje, want nja ik weet alleen dat ze zichzelf snijden, niet allemaal ofzo maareh ik ga niet met emo's om ;).

Populair meisje. (32 x uitgekomen)

Jij gaat met iedereen van school om, en iedereen weet wie jij bent, je kent iedereen en praat met mensen uit alle klassen, ook buiten weet iedereen wie jij bent, je hebt veel vrienden & meelopers, je kan neit leven zonder je BB en je gaat elke dag wel chilling met mensen, kortom jij bent een populair meisje

Normaal meisje (38 x uitgekomen)

Tjaah jij bent niet zo opvallend, je doet gewoon je ding en besteed niet zo heel erg veel tijd aan je uiterlijk, je hebt niet zo heel erg veel vrienden, maar wel een paar, je doet goed je best op school en hebt ook nog wel tijd voor leuke dingen, je bent gewoon een normaal meisje.

Nobody (16 x uitgekomen)

Je bent niet zo bijzonder, je bent gewoon een nobody, je hebt geen vrienden, dus doet maar veel huiswerk, je stelt je niet echt open voor vrienden, en word waarschijnlijk gepest, je besteed nauwelijks tijd aan je uiterlijk, ahm ik kan er niet veel goeds over zeggen, kortom je bent een nobody.

Onzeker meisje (9 x uitgekomen)

Je hebt weinig zelfvertrouwen en vind weinig goed aan jezelf, je doet maar gewoon wat andere willen of het beste lijkt, je loopt achter andere aan en bent bang om je eigen mening te geven kortom je bent een onzeker meisje.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Angel_Kitten13

    sletje (H) kloptt xx :$

    7 jaar geleden
  • Fennec

    Onzeker,
    kan wel kloppen, ik kan er niet tegen als jongens opeens achter me aan gaan fietsen en na 100 meter vragen hoe het met me gaat:S
    Wat dus vandaag gebeurde.

    1 decennium geleden
  • thuniek

    populair

    maar ik ben eerder een onzeker meisje

    1 decennium geleden
  • RomyLM

    popiopie. maar ik ben eerder een onzeker meisje.

    1 decennium geleden
  • nikiejj

    onzeker.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?