Op welk type val jij?

Tja, iedereen heeft wel dat vage onbewuste lijstje in je hoofd. En dat leren we dan weer bij cultuurgeschiedenis. Maar even nu; wat is jou speciale type? Nerdo of Junkie? Kom erachter; Maak deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Nerdo!! (1 x uitgekomen)

Jij valt het liefst voor de wat slimmere meisjes/jongens; De nerd. Allemaal tienen op het rapport van jou geliefde, en zijn of haar lievelingsvak is wiskunde. Ook is jou grote liefde dol op gamen! Dag en nacht! En ben jij ook zo? Dan passen jullie prima samen. Zo niet? Dan ook!

Junkie! (4 x uitgekomen)

Jouw crush doet het niet zo goed op school en jouw grote liefde verlangt naar niets meer dan een naald in zijn/haar arm of anders zich volzuipen. Hij/zij ziet jou alleen staan als jullie dat voortaan samen gaan doen. Wel voorzichtig doen met naalden delen he??

Romantisch (19 x uitgekomen)

Jij hebt het liefst dat jouw liefde er altijd voor je zal zijn. Jij smelt helemaal als hij/zij jouw rozen stuurt of je een superschattig kaartje krijgt. Een simpel gebaar doet wonderen voor een nieuwe relatie! <3

Sportief (1 x uitgekomen)

Jouw grote liefde is heel erg sportief. Daardoor heeft hij/zij het prachtige lichaam waar jij zo dol op bent. Al heeft al dat sporten ook een nadeel: zo heeft je liefde minder tijd voor jou.

Op langeafstand (3 x uitgekomen)

Jij vind een beetje spanning en avontuur helemaal geweldig, daarom vind jij iemand die wat verder weg woont heel sexy. Ook al vind jij het vervelend dat jullie elkaar nooit in het echt zien, je vind het stiekem ook wel fijn dat je niet constant bij hem/haar in de buurt bent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Dineke

    Zeg, ik kwam ook uit op romantisch! :$
    Leuke quiz! (Y)

    1 decennium geleden
  • WhiteDragon

    Demi:D
    heele goede eerste quiz(yeah)
    moge dat zo doorgaan(Y)
    p.s. romantisch(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?