Bij wie van The GazettE pas jij?

Iedereen die fan is van The GazettE weet natuurlijk dat ze uber hot zijn, maar bij wie pas jij nou? Pas jij bij Aoi, Ruki, Uruha of misschien bij Reita of Kai? Deze quiz laat het zien.

Mogelijke uitkomsten

Aoi (4 x uitgekomen)

Jij past helemaal bij Aoi. Je bent actief en houd ervan om bij je vrienden te zijn. Je bent een enorm harde werker en altijd wel in voor een grap. Je schaamt je niet en het kan je niks schelen wat andere mensen van je denken. Je bent misschien werl actief, maar je hebt ook een rustige kant en je bent zeer vriendelijk.
Aoi is naast de gitarist, ook de tweede producer van The GazettE en houd de band bij elkaar. Aoi is misschien wel de oudste van de band, maar zo gedraagd hij zich absoluut niet. In een interview zei hij ooit: mensen zeggen dat ik volwassen ben, maar ik ben compleet het tegenovergestelde.
Aoi houd er niet van als je snel moe bent, want hij is erg sportief. Bij Aoi moet je wel oppassen dat hij je niet te veel in de maling neemt.

Kai (17 x uitgekomen)

Je bent een grappenmaker en bent vaak een beetje druk. Maar ondanks dat, ben je een harde werker en kan je erg serieus zijn. Je bent alleen een enorme sloddervos en stelt het opruimen van dingen altijd uit tot het laatste moment.
Kai is erg gehecht aan zijn moeder en gaat vaak nog eens bij haar langs. Kai is een harde werker en zet zich voor honderd procent in. Maar...je ziet Kai misschien altijd lachen, vergis je niet, Kai lacht alleen als hij echt gelukkig is, dus dat hij altijd lacht, is niet waar;) Kai houd enorm veel van het podium en is er heel graag.

Reita (6 x uitgekomen)

Je bent rustig, misschien een beetje te stil af en toe. Wel zet je je honderd procent in voor iets wat je graag wilt en vind het heerlijk om bij je vrienden te zijn. Je bent heel vriendelijk en zachtaardig en je kan goed tegen kritiek. Eén minpuntje, je kan enorm eigenwijs zijn.
Reita is erg zachtaarig en vriendelijk in de omgang en een enorm harde werker. Hij is dol op zijn fans en koestert ze heel erg.

Ruki (8 x uitgekomen)

Je bent een harde werker en vriendelijk, al kan je af en toe ook erg arrogant zijn. Je neemt vaak de leiding en hebt liever dat iedereen naar je luisterd. Je kan goed met kritiek omgaan en houd van je vrienden. Je houd enorm veel van shoppen, wat je het liefste doet met vrienden of vriendinnen. Af en toe kan je een beetje raar uit de hoeken komen.
Ruki is rustig en is dol op shoppen en sport. Ondanks zijn kleine maat, is hij de baas van de band en heeft veel te zeggen. Ruki is erg zelfstandig en de band met zijn familie is slecht, doordat zijn ouders hem uit huis hebben gezet. Ruki is af en toe erg grof, maar hij bedoelt het niet kwaad.

Uruha (5 x uitgekomen)

Je bent het lieverdje van iedereen en bent een harde werker. Je bent vriendelijk en rustig en helpt graag andere mensen. Je houd ervan om bij je vrienden te zijn en bent dol op feesten. Wel moet je oppassen met drank, want jij en drank gaat niet goed samen.
Uruha is de vriendelijkste van de hel band. Hij is zeer open en vind kritiek helemaal niet erg. Wel is Uruha een enorme drinker (alcohol) en kan daardoor af en toe een beetje raar doen. Uruha houd van zijn fans en vind het heerlijk om helemaal los te gaan op het podium.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Eccentric

    Aoi!!!:D

    1 decennium geleden
  • AlicexNine

    Ruki ^^ <3

    1 decennium geleden
  • REBIRTHx

    KAIKAIKAIKAIKAI omg i luv u!!! u are way to smexy!!! hij lijkt altijd op een hamster als hij lacht xD en dat hele stukje klopt bij mij voledig xD behalve dat ik me meer aan vrienden hecht dan aan fammilie... ruki is vet smexy maar te klein voor mij (huil)

    1 decennium geleden
  • BerryCake

    AOI!!!(H):D ^^
    afblijiven iedereen, Aoi is lekker helemaal alleen van mij!!!:D
    xx

    1 decennium geleden
  • RookieFidd

    whoehoe ik was Uruha xd
    njaa het klopt wel (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?