Welke held pas het best bij jou?

Doe deze quiz en ondek welke held het best bij jou past.

Mogelijke uitkomsten

Batman (9 x uitgekomen)

Batman past het best bij jou.

Batman is de dusitere beschermen van Gothim City. Hij vecht tegen criminaliteit. Hij is heeft als kind de dood van zijn ouders aanschouwen. Dit heeft hem een wreker tegen schurken gemaakt.

Sam Witwicky (0 x uitgekomen)

Sam Witwicky past het best bij jou. Sam was een dood normale tiener jonge. Op een dag koopt hij zijn 1ste auto en deze bleek een alien transformer te zijn. Zo beland hij in een strijd om onze planeet.

Alan Grant (0 x uitgekomen)

Alan Grant past het best bij jou. Alan is een archeoloog. Hij deed jaren lang onderzoek naar de geweldige wezens die hier miljoenen jaren geleden rond liepen. Op een dag worden hij en zijn team uitgenodigt om naar een eiland te komen waar de dionsaures weer tot leven gewekt is.

Obi-wan Kenobi (2 x uitgekomen)

Obi-wan Kenobi past het best bij jou. Obi-wan Is een jedi. Hij beschermde het universum tegen de Sith. Hij vocht in the Clone wars en eindigde als 1 van de laatste jedi.

Wolverine (6 x uitgekomen)

Wolverine past het best bij jou. Hij gaf alles wat hij op voor wraak op zijn broer wei zijn geliefde doode. Later verliest hij zijn geheugen en sluit hij zich aan bij the X-men

Jack Sparrow (6 x uitgekomen)

jack Sparrow past het best bij jou. jack is een piraat. Hij vecht op schepen in de Caribbean

Spiderman (8 x uitgekomen)

Spiderman past het best bij jou. Spiderman was ooit een normale tiener die al veel elende heeft meegemaakt. zijn ouders zijn dood en daarom woont hij bij zijn oom & tante die niet al te veel geld hebben. Op een dag word hij door een radioactieve spin gebeten en zo werd hij spiderman.

Superman (1 x uitgekomen)

Superman past het best bij jou. Superman is 1 van de 1rste helden. Hij kwam vanuit de rukmte op aarde en vanaf toen beschermd hij het.

Harvey Dent (7 x uitgekomen)

Havey Dent past het best bij jou. Harvey is een advocaat. Hij kreeg later veel invloed in de politiek waardoor hij zijn stad vrij van criminelen kreeg.

Harry Potter (5 x uitgekomen)

Harry Potter past het best bij jou. harry's ouder werden vermoord terwijl bij nog een baby was. Hij gaat naar zwijnstein om daar te leren toveren. Hij beschermd de magische wereld tegen slechte magie.

Sirius Zwarts (10 x uitgekomen)

Sirius Zwarts past het best bij jou. Sirius is een tovenaar die verdacht word van moord terwijl hij eigenlijk ontschuldig is.

gandalf (0 x uitgekomen)

Gandalf past het best bij jou. gandalf is een machtige tovenaar. gandalf Beschemrt zijn werled tegen het kwaad. Hij begeleid een groep on de ring van het kwaad te vernietingen

Iron man (5 x uitgekomen)

Iron man past het best bij jou. Ironman was vroeger de miljoenair Tony Stark. Tony werd op een dag aangevalen door teroristen. Tijdens zijn gegijzelde dagen ontwierp en maakte hij een robot pak. Hierin ontsnapte hij. Hij heeft zijn pak later bijgewerkt en vecht nog steeds tegen terorisme.

The Hulk (3 x uitgekomen)

Hulk past het best bij jou. Hulk was een wetenschapper die met gamma straling in aanraking kwam en zo een onbeheerst groen monster werd.

Captain America (3 x uitgekomen)

Captain America past het best bij jou. Captain America was een jonge student tijdesn de 2de wereld oorlog. Hij gaf zichzelf op om mee te doen aan een supersoldaat project. dit project maakte een pefecte soldaat van hem. Zo vocht hij voor vrijheid tegen nazi's

Black Widow (2 x uitgekomen)

Black Widow past het best bij jou. Black Widow is een geheime agent die de wereld in het geheim red

Catwoman (1 x uitgekomen)

catwoman past het best bij jou. Catwoman was een normale vrouw op een dag stierf ze maar ze kwam terug ze vecht tegen criminelen in haar stad.

Rogue (3 x uitgekomen)

Rogue past het best bij jou. Rogue is een mutant die anderen hun krachten kan afnemen en ook hun gedachten. ze zit in the X-men.

Elektra (11 x uitgekomen)

Elektra past het best bij jou. Elektra is een huurmoordenaar. Die vooral criminelen dood.

nvisible woman (7 x uitgekomen)

nvisible woman past het best bij jou. Ze ging mee op een ruimte reis en kreeg zo de kracht om ontzichtbaar te worden.

Hitgirl (2 x uitgekomen)

Hitgirl past het best bij jou. Hitgirl's moeder ging dood bij haar geboorte en haar vader zat onterecht in de cel. Toen haar vader weer vrij was leerde hij haar hoe ze een held kon worden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Potterfan

    Sirius black..


    Better is unpossible...Harry dan misschien!

    1 decennium geleden
  • WAYTOHELL

    Invisible

    1 decennium geleden
  • NenF

    Harry <3

    1 decennium geleden
  • Woojihoney

    Elektra.
    Vet!!
    (hoera)

    1 decennium geleden
  • Stone

    Spiderman

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?