Met wie moet jij een beschuitje gaan eten?

Bij welke HP-personage hoor jij? Val je op oudere mannen, en hoor jij in Perkie's armen? Ga jij meteen zwijmelen bij het zien van Sneep's gele tanden en weelderige haardos? Of val jij op nerdy Potter - want geef toe, dat brilletje is toch ontzettend sexy? Find out!


Tomlegendson's account of haar account-houder is niet aansprakelijk voor letsel of trauma's door afwijzing of ziektes door het eten van beschuitjes



Voor de liefhebbers: Lees mijn stories :$
Met veel hulp van Deadlock.

Xx

Mogelijke uitkomsten

Perkamentus (13 x uitgekomen)

Perkie! O, Perkie! De eerste keer dat je hem zag, vond je zijn gekke hoedjes en lange grijze baard al woest aantrekkelijk, en je kan nu meer zonder hem!

Severus Sneep (123 x uitgekomen)

Severus Sneep is all yours! Zijn weelderige haardos en donkere ogen lonken je, en voor je het weet sta voor zijn neus. Ja, zijn grote, enorme, sexy neus!

Harry Potter (79 x uitgekomen)

Dat sexy brilletje, dat stoere litteken - Harry is zó van jou. Hij mag dan Cho leuk vinden, als hij met jou is, kijkt hij niet meer naar haar om!

Ron Wemel (128 x uitgekomen)

Ja, het plaatje klopt. Jij en Ron kunnen niet van elkaar afblijven. Je strikt hem door veel naar hem te staren en hem toe te juichen bij iedere Zwerkbalwedstrijd (al is hij nog zo belabberd) en al snel is hij jouw Ronnieponnie. Hermelien, Belinda; Move over!

Filius Banning (35 x uitgekomen)

Oké, hij is klein, en ja, hij heeft een wijkende haarlijn. Maar dat doet de liefde die je voor hem voelt niets! Die blikken die jullie elkaar toewerpen - je kan terecht zeggen dat jullie passie voor elkaar brandt met de intensiteit van duizend zonnen! Hij mag dan ook wel leraar zijn, Perkie komt er niet achter (Hij is toch wel te druk met Harry o.O)

Voldemort/Marten Vilijn (54 x uitgekomen)

Alleen jij mag hem Marten noemen. Zodra zijn kille ogen zich in de jouwe boorden, was je van hem. Je bent toch al gek op kale mannen, en samen dansen jullie aan een stuk door de liefdesdans!

Rubeus Hagrid (42 x uitgekomen)

Hagrid is alles wat jij zoekt in een man - of halfreus. Zijn gigantische berenomhelzing doet je hart smelten, en je hoopt vurig ooit méér te zijn dan vrienden... Nu alleen nog Olympe uit de weg ruimen!

Carlo Kannewasser (858 x uitgekomen)

Hij laat de meute fans staan - hij is liever alleen. Met jou. Jullie vullen elkaar perfect aan, hij kan alles, jij kan niks. Je laat je gedwee in zijn gespierde armen vallen, en je verdrinkt elke keer in zijn prachtige ogen. Mhmmmm...

Draco Malfidus (202 x uitgekomen)

Hij is niet zomaar iemand. Hij is een Malfidus. En als hij zijn arrogante blik op je werpt, onderwerp jij je graag. Zijn witblonde lokken en ijzeren pokerface hebben jou in hun greep - en ze hoeven je niet meer los te laten!

Viktor Kruml (208 x uitgekomen)

Alsof die naam nog niet genoeg was, is hij ook nog eens een ge-wel-dig-e Zwerkbalspeler. Voor jou de perfect match, en zodra hij doorheeft dat je meer bent dan een gestoorde fan, kan ook hij geen genoeg van je krijgen.

P.S. EN DAT HEERLIJKE SIKJE OOK!

Vincent Korzel/Karel Kwast (11 x uitgekomen)

Korzel, Kwast - het maakt je niets uit! Je zou zelfs wel met alletwee willen gaan, en misschien lukt dat ook wel. Die massieve armen is een grote massa spieren, en ze luisteren graag naar al je bevelen. Laat ze niet wachten en ga op ze af!

Dementor (5 x uitgekomen)

Oké, het is dan geen mens, maar dan nog verlies jij je in de emotieloze blik van een/de dementor - nee, letterlijk, ze zuigen je ziel er met liefde uit. Met liefde!

Argus Vilder (6 x uitgekomen)

Oh, Vilder... De dag dat jullie elkaar ontmoetten zul je nooit vergeten. Hij kijkt bijna altijd boos, maar jou schenkt hij zijn mooiste glimlach. Zijn mottige kleren en klittende haren kunnen bij jou niet meer stuk, en je kan niet wachten voor altijd met hem door te brengen in zijn kleine stoffige kantoortje!

Statistieken

Statistieken

Reageer (451)

  • Bink

    Bulgarian bonbon.....

    7 jaar geleden
  • GOTOSLEEP

    ronniponny(H)(yeah)

    1 decennium geleden
  • Snowfallx

    Draaaaaaaaaaaaaakje (K)(H)

    1 decennium geleden
  • Dunedain

    Voldie....

    1 decennium geleden
  • WhiteWalls

    Ooooooh, mijn Ronnieponnie.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?