Wie ben jij van de House of Night serie?

Voor mensen die de House of Night boeken al kennen is dit een superquiz om erachter te komen wie jij nou bent! Ben jij lieve Stevie Rae, stoere Zoey, of bitchy Aphrodite of nog één van de anderen???

En voor degene die de boeken niet kennen: ga ze lezen! Als je kunt, in het engels, anders in het NL, want ze zijn gewelldig. En als je van Twilight houdt, vind je deze helemaal super, en als je niet van Twilight houdt, vind je ze ook super!! (eerste deel heet Marked (engels) of Verkozen (NL). Boeken zijn eigenlijk vanaf 12 en ouder:)

Mogelijke uitkomsten

Zoey Redbird!! (8 x uitgekomen)

Jij bent Zoey Redbird!
Zij is de eigenlijke hoofdpersoon. Zoey is gemerkt door een vampier. Dan verschijnt er een halve maan op haar voorhoofd en dan is ze een halfwas, net als alle anderen (in het Engels is halfwas Fledgling. Dit houdt in dat ze tussen mens en vampier in zit). Zoey heeft bijzondere krachten, namelijk een affiniteit met de 5 elementen (ze kan ze oproepen etc.). Ze is dus erg bijzonder. Net als alle andere halfwassen heeft ze dus een maantje op haar voorhoofd, maar die van haar is ingekleurd en wordt al snel uitgebreid. Uniek voor een halfwas!!! Het feit dat je je aangetrokken voelt tot de Geest, laat zien dat je misschien wel paranormaal begaafd bent! Geest staat ook voor gevoelens, dus je kan best emotioneel zijn en bent niet bang je gevoelens te laten zien!
Zoey is erg lief, betrouwbaar, sterk, bijzonder en begripvol en ze zal haar vrienden op hun woord geloven. Zoey komt altijd voor haar vriendin op, net zoals al haar vriendin voor haar opkomen. Zoey heeft een kat, Nala (of Nala heeft haar... ;Als je dat niet begrijpt; lees de boeken ;)). Veel halfwassen hebben katten!Dus misschien hou je zelf ook wel veel van katten (en andere dieren!). Soms lijkt Zoey alleen niet goed zeker te weten wat ze wil (vooral op het gebied van jongens) :P.

Stevie Rae Johnson! (3 x uitgekomen)

Jij bent Stevie Rae. Ook zij is natuurlijk gemerkt en ze wordt al gauw Zoey's beste vriendin. Stevie Rae heeft een affiniteit met het element Aarde. Stevie Rae komt uit Oklahoma. Ze is een beetje boers en heeft ook een accent en houdt erg van cowboyspullen en cowboylaarzen etc.
De affiniteit met aarde houdt in: Je hebt zelfvertrouwen, Je bent betrouwbaar, maar je bent soms misschien een beetje goed van vertrouwen!
je bent vaak rustig en je kunt heel goed luisteren!
Stevie Rae is superlief, slim, betrouwbaar en grappig:)

Aphrodite (1 x uitgekomen)

Jij bent Aphrodite! Ook zij is natuurlijk gemerkt. Aphrodite heeft als gave dat zij de toekomst kan zien!! Je houdt van shoppen, geld, jongens en je bent een beetje (heel erg) bitchy. je moet een beetje oppassen met je commentaar overal op.
Maar Aphrodite blijkt later toch wel aardig en lief te zijn. Je hebt dus een harde buitenkant maar je valt eigenlijk wel mee:)

Erin Bates (0 x uitgekomen)

Jij bent Erin!
Jouw beste vriendin is tegelijkertijd een soort tweelingzus voor jou; het is bizar hoeveel jullie qua innerlijk op elkaar lijken!
Je bent vrolijk en ziet vaak overal het beste van in. Je bent een jongensgek en je bent gek op winkelen, schoenen en 'Sales'!!
Erin heeft in de boeken een affiniteit met: Water!
Dat houdt in: je houdt van de liefde, je droomt veel, je bent een dromer, soms ben je dus niet echt realistisch. Je kunt je goed aanpassen aan je omgeving en je bent flexibel (niet in de zin van; je bent lenig:P)

Shaunee Cole (1 x uitgekomen)

Jij hebt een beste vriendin die een soort tweelingzus lijkt (zie Erin). In de boeken is dat dus Erin.
Je houdt ook van shoppen, 'Sales', schoenen en jongens.
In de boeken heeft Shaunee een affiniteit met: Vuur!
dat houdt in: Je bent warm, gezellig, je weet wat je wilt en dat zal ook gebeuren! (pas hier soms mee op; dit kan mensen irriteren).
Ze is erg lief, en kan ook heel vurig zijn. Dat kan ook negatief zijn, bij een ruzie bijvoorbeeld.
Shaunee is erg vrolijk en gezellig.

Damien Maslin (2 x uitgekomen)

Jij bent Damien! Damien is de beste vriend van Zoey, Stevie Rae, Erin, Shaunee en later Aphrodite en Jack (Jack wordt het vriendje van Damien). En ja, Damien is homo.
Maar het gaat om zijn karakter!
Damien heeft een affiniteit met lucht. Lucht houdt in: Je bent vaak best druk en vaak ben je met van alles bezig. Damien is heel slim, zo gebruikt hij woorden waarvoor de anderen een woordenboek nodig hebben om te begrijpen :P.
Hij is lief, begripvol, geduldig en alles wat je nodig hebt. En als extraatje ziet hij er leuk uit.
Damien is dus zo'n beetje perfect als vriendje (als je een jongen bent dus).
Je lijkt op Damien, dus je bent ook geduldig, slim, begripvol en lief en als je ergens voor gaat, ga je er ook helemaal voor!!

Jack Twist (1 x uitgekomen)

Jij bent Jack!
Als Jack in het verhaal komt (Volgens mij in het tweede boek; Betrayed), wordt hij dus het vriendje van Damien.
Jack en Damien zijn echt perfect samen en ze lijken ook wel op elkaar.
Jij ljkt op Jack, dat houdt in:
Jack is heel goed met elektronica. Dat lijkt bijna zijn affiniteit te zijn.
Jack is heel lief, hij is gek op honden. Hij heeft zelf ook een hond, een labrador: Duchess. (Wat trouwens 'Hertogin' betekent).
Verder ben je betrouwbaar, enthousiast en heel gevoelig.
Soms kun je bij een klein dingetje al in tranen uitbarsten. Hoewel het vaak goed is gevoelig te zijn en je gevoel te laten zien, moet je je soms op dat soort momenten even inhouden!

Erik Night (1 x uitgekomen)

Jij bent Erik!
In de boeken is Erik Zoey's vriendje.
Erik is acteur en hij leest vaak gedichten voor. Met beide wint hij prijzen.
Als je dus een grote droom hebt, ga ervoor! Hij kan zomaar uitkomen als je je best doet!
Erik lijkt altijd heel begripvol. Hij is stoer, niet heel druk, best wel rustig. Hij is zo'n iemand waar iedereen voor valt.
Misschien ben jij ook wel één van de populaire meiden/jongens op school/werk/ wat dan ook?
Je moet alleen heel erg oppassen voor een bepaald kenmerk van jouw (en Erik's) karakter: Jaloezie. Erik is heel jaloers en jij bent dat ook. Pas ermee op, je kunt er vrienden mee kwijt raken. Als je je vriend/vriendin met een meisje/jongen ziet praten, blijf rustig en probeer niet jaloers te worden, of het in elk geval niet te laten merken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Solavellan

    joepie ik ben zoey!!! ik heb ook een quiz van house of night gemaakt, die serie is echt geweldig!!!!! ;p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?