Wie Ben Jij Van H2o: Just Add Water ?!

Gaat tussen Cleo, Emma en Rikki ...

Van de series H2o: Just Add Water ...

Mogelijke uitkomsten

Cleo Sertori (Phoebe Tonkin) (3324 x uitgekomen)

Cleo ontdekt dat ze een zeemeermin is wanneer ze in bad zit. Ze kan het water laten bewegen volgens de vorm zij wil. Ook kan ze meer water creëren dan de bron inhoud. In de tweede serie kan ze ook de wind controleren. Ze is nogal verlegen en een beetje raar in het begin, maar later is ze meer uitgaande en zelfzekerder. Ze is vaak het middelste, want Rikki en Emma hebben wel vaak ruzie en dan zit ze er altijd tussen. Ze had schrik van water (ook toen dat ze een zeemeermin was), maar ze had uiteindelijk haar angst overwonnen.

Rikki Chadwick (Cariba Heine) (2598 x uitgekomen)

Rikki ontdekt dat ze zeemeermin is wanneer ze door water wordt geraakt afkomstig van een tuinsproeier. Ze heeft als laatste ontdekt dat ze een magische kracht heeft. Ze kan water laten koken, of andere dingen die water bevatten. In de tweede serie kan ze bliksem veroorzaken. Ze is een rebel en een loner. Ze is in de eerste aflevering "een nieuw meisje in't stad". Ze zegt vaak dingen zonder na te denken. Maar als ze weet dat ze iets fout had gezegt gaat ze wel sorry zeggen. Ze is beschermend voor Cleo (meestal toch). Ze heeft vaak ruzie met Emma. En is 'de durver' uit de drie.

Emma Gilbert (Claire Holt) (1756 x uitgekomen)

Emma, of Em onder de vrienden, ontdekt het eerste dat ze zeemeermin geworden is op een ochtend dat ze in zee gaan zwemmen is. Ze heeft het vermogen om elk object of elke vloeistof dat water bevat te bevriezen. In de tweede serie heeft ze de kracht om sneeuw en wolken te veroorzaken. Ze heeft veel zelfvertrouwen en kan vaak koppig zijn en is ook wel eens bazig. Ze kan goed zwemmen, want ze zat bij een zwemclub. ze heeft vaak ruzie met Rikki, omdat Emma meerder "het lief meisje" is en Rikki meer "het rebellig meisje".

Bella Hartley (Indiana Evans) (3700 x uitgekomen)

Bella is niet te zien in de eeste tweede series maar pas in de derde. Bella werd een zeemeermin in Ierland toen ze negen jaar oud was. Ze heeft het vermogen om water te laten veranderen in gelatine en ze kan het hard maken. Bella werd een zeemeermin in Ierland toen ze negen (of acht) jaar oud was. Ze heeft het vermogen om water te laten veranderen in gelatine en ze kan het hard maken. Ze is een zangeres en treedt op in de juice bar.Soms is ze ingetrokken en gevoelig omdat ze een zeemeermin, maar ze geeft veel om haar vrienden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (93)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?