OP welk anime-karakter lijk jij? [for girls only.]

De naam zegt het al; op welk anime-karakter lijk jij? Lijk je op Rin Kagamine van Vocaloid? Of toch een beetje erg op Kurumu Kurono van Rosario + Vampire. (Y)

Mogelijke uitkomsten

Rin Kagamine.~Vocaloid. (147 x uitgekomen)

Hé, twijfelkont! Jij lijkt toch wel erg op Rin Kagamine! Je bent erg gehecht aan je familie en je geeft veel om de natuur. Je hebt één beste vriendin en samen hebben jullie veel lol. Maar je twijfelt toch echt wel een beetje té veel hoor! Volg gewoon je hart, Rin!

Luchia Nanami.~Mermaid Melody. (13 x uitgekomen)

Je zingt graag en dat laat je aan iedereen merken. En ik zal je vertellen: ze genieten er erg van! Je bent erg populair op school en omringt door vriendinnen.Je hebt wel al heel lang een oogje op iemand en je bent bang dat hij niet hetzelfde voor jou voelt. Maak lol met je vriendinnen, die liefde komt nog wel, Luchia!

Kurumu Kurono.~Rosario + Vampire. (28 x uitgekomen)

Je hebt meer vijanden dan vrienden, maar dat maakt jou niet uit. Alle jongens gaan kwijlen als ze je zien aankomen en daar heb jij geen probleem mee! Maar de congerge heeft het wel druk met jou hoor, door dat gekwijl valt er veel te dweilen!

Yuki Cross.~Vampire Knight. (40 x uitgekomen)

Jij wilt graag iedereen beschermen, al lukt dat niet altijd. Je leeft in een heel andere wereld dan je klasgenoten en daarom kan je moeilijk met ze omgaan. Jij bent niet bezig met 'kleding' en 'make-up'. Jij beesteed je tijd 'nuttig.'

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • otaku_for_life

    Rin! :D (hoera)

    8 jaar geleden
  • sexyvamp

    luchia

    9 jaar geleden
  • lollypopgirl

    Haha, ken je de serie?
    Rosario + Vampire is sowat de best anime serie evah!
    x']

    1 decennium geleden
  • Laauuraaxx

    Kurumu Kurono.~Rosario + Vampire
    oelalala
    :Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?