Wie ben jij van 'Sex & the City'?

Iedereen kent wel de vier vrouwen uit Sex& the City: 'Carrie, Samantha, Charlotte & Miranda'. In deze serie kun je de avonturen volgen van vier vriendinnen - in their thirties (A) - in Manhattan, New York (The city that never sleeps). (H)

Wil jij weten met welk van deze vrouwen jij het meest gemeen hebt?
Well, here's your chance..! (cool)

Good Luck! (Y)

Mogelijke uitkomsten

Carrie Bradshaw (49 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Carrie Bradshaw.

Carrie Bradshaw is een vrolijke, vlotte meid. Haar hobby is schrijven en daar heeft ze ook haar beroep van kunnen maken. Ze schrijft in de serie een column, genaamd 'Sex & the City'.

Haar liefdesleven heeft z'n up & downs. Het begon met 'Mr. Big'. Ze hadden een relatie van een jaar, maar door Bigs bindingsangst issues, ging het uit. Na nog een tijdje een knipperlicht relatie te hebben gehad, kwam ze Aidan Shaw tegen. Hij was een meubelontwerper. Tijdens haar eerste relatie met hem, ging ze vreemd met Mr. Big. Toen Aidan daar achter kwam, ging het uit, maar uiteindelijk kwamen ze weer bij elkaar. Het bleek echter toch niet te werken, dus ging het opnieuw uit. Later heeft ze nog een relatie met schrijver Jack Berger en nog later met kunstenaar Aleksandr Petrovsky, met wie ze uiteindelijk naar Parijs verhuisd. Al gauw kwam ze erachter dat ze voor hem op de tweede plaats kwam, in vergelijking tot zijn werk en werd gered door Mr. Big, wie haar uiteindelijk toch vertelde wat ze al die jaren geleden al had willen horen: 'You're the one'.

In film 1 besluiten Carrie & Big te trouwen, maar hij wordt bang en komt niet opdagen. Aan het eind komt alles weer goed en trouwen ze alsnog.

In film 2 worstelt Carrie met het leven van een getrouwde vrouw en is als de dood dat Big en zij in een saai, oud, getrouwd koppel veranderen.

Miranda Hobbes (32 x uitgekomen)

Miranda Hobbes is een nuchtere, maar licht neurotische vrouw. Ze is erg slim en is advocaat. Gekenmerkt door haar pessimisme en cynisme, gaat ze grotendeels als vrijgezel door het leven. In seizoen 2 krijgt ze een relatie met barman 'Steve Brady'. Doordat Miranda en Steve twee hele verschillende karakters zijn, werkte het niet. Toch wordt ze zwanger van hem. Van een jongetje, die ze Brady Hobbes noemt. Ze wilt niet opnieuw in een relatie duiken met Steve, dus kiest ze ervoor als alleenstaande moeder door het leven te gaan. Uiteindelijk komen Steven en zij toch weer bij elkaar, trouwen en kopen samen een huisje in Brooklyn, om daar hun zoontje op te voeden.

In de eerste film komen de scheuren van hun huwelijk beter in beeld. Uiteindelijk blijkt dat Steve vreemd is gegaan. Miranda is hier kapot van en zij en Steve gaan tijdelijk uit elkaar. Na een tijdje besluit Miranda, Steve te vergeven en verder te gaan met hem. Ze spreken af aan hun problemen te werken.

Samantha Jones (10 x uitgekomen)

Samantha Jones houdt van sex. Zo staat ze voornamelijk bekend in de serie. Het is ook wel zo, dat is wel duidelijk, maar Samantha is meer. Ze is een echte femme fatale en een 'business woman'. Ze heeft een eigen PR-bedrijf en heeft geen zin in een relatie. In plaats daarvan, prefereert ze 'one-night stands'. Ze heeft een hekel aan klefferig gedoe, zoals 'handje vasthouden' of 'knuffelen'. Samantha is nogal gesteld op haar vrijheid.

In de serie zijn er uiteindelijk twee mannen die haar hart veroveren en voor wie ze een uitzondering maakt. De eerste is hotelmagnaat Richard Wright.
De tweede is de jonge acteur/model Smith Jerrod. Ze ontmoet hem in een restaurant, waar hij ober is en Samantha had haar nieuwe verovering gevonden! Het begon met een one-night stand en voor ze het wist, deed Samantha Smith's PR. Ze ging hem succesvol maken en dat lukte. De uitkomst was een relatie tussen de twee.

Op een gegeven moment krijgt Samantha kanker, maar ze geneest. Smith was degene die bij haar is gebleven, met of zonder kale kop.

In de eerste film woont ze met hem in een huis in L.A. Uiteindelijk blijkt dat ze niet gelukkig is en Smith en zij maken het uit. Ze gaan als vrienden uit elkaar en Samantha verhuisd terug naar Manhattan.

Charlotte York (47 x uitgekomen)

Jij lijkt op Charlotte York! Met haar bruine haren met slag, blanke huid en grote bambie ogen is ze een klassieke schoonheid. Net zoals haar karakter, klassiek. Charlotte is een echte romanticus. Ze gelooft in ware liefde en is niet bang om het te vinden. Sterker nog, ze kan niet wachten! Al sinds dat ze een klein meisje was, droomde ze van haar huwelijk. Die moest perfect zijn.

Uiteindelijk trouwt ze met dokter Trey McDougall, maar dat huwelijk loopt al snel op de klippen. Uiteindelijk wordt ze verliefd op haar echtscheidingsadvokaat Harry Goldenblatt. Niet echt het type man waar Charlotte normaal op valt, but he sure is the one!
Als snel besluiten ze , dat ze kinderen willen. Als blijkt dat Charlotte weinig kans heeft om zwanger te worden, adopteren ze een chinees meisje, genaamd Lilly.

In de eerste film wordt Charlotte alsnog zwanger. Ze bevalt van een meisje, wie ze Rose noemen.

Charlotte werkt in een kunstgallerij en is de braafste van de vier.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Medb

    Charlotte! Ja, daar lijk ik wel het meest op van alles vier ^^
    Leuke quiz~ (H)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?