Wat voor lolita ben jij?

Kom erachter wat voor stijl het beste bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

[Elegant] Gothic lolita (26 x uitgekomen)

De meest voorkomende stijl, met een traditioneel zwart/wit kleurschema, maar het wit kan ook door een andere, donkere, kleur worden vervangen.

Jij bent een zeer elegante jongedame/man, je houd van niet te donker, en niet te ligt. En je wilt er altijd perfect verzorgt uitzien.

Kuro Lolita (29 x uitgekomen)

“Black” lolita – de traditionele lolita jurken, maar dan helemaal in het zwart.

Jij houd alleen maar van zwart, en alles wat daarbij hoort. De kleur staat je ook helemaal prachtig en je voelt je er helemaal thuis bij.

Shiro Lolita (12 x uitgekomen)

Hetzelfde als de Kuro lolita alleen dan helemaal in het wit. Niet iedereen kan dit dragen en je moet oppassen dat je niet op een enorme fluffige marshmellow gaat lijken. Ook moet je er voorzichtig zijn met een Shiro lolita outfit omdat die vaak snel vies wordt, en dat is niet gepast.

En dat alles past volledig bij jou.

Sweet lolita (25 x uitgekomen)

Een veel voorkomende lolitastijl en zeker één van de schattigste en meest kleurrijke. Het heeft alle traditionele elementen, maar in opgewektere kleuren, vooral (licht) roze en licht blauw.

Classic Lolita (9 x uitgekomen)

Een wat meer volwassen versie van lolita, iets minder schattig, wat eenvoudiger. Het zit tussen Sweet en Gothic lolita in en het is niet zo heel erg moeilijk om Classic lolita, van één van deze twee te onderscheiden.

Walolita and Qilolita (17 x uitgekomen)

Waloli is geinspireerd door traditionele japanse kleding zoals de komino’s. Er wordt meer kant, strikjes en printjes gebruikt.Qilolita, geïnspireerd door de Chinese traditionele kledij.

Gurololita (29 x uitgekomen)

Ook wel “injured lolita” genoemd of 'horror Lolita'. Elke lolita stijl kan je hiervoor gebruiken, want het gaat erom wat je ermee doet. Bij Guro lolita gebruik je bijvoorbeeld ooglapjes, bloedvlekken, nep blauwe plekken, verband, nog meer bloed, zolang je het “Broken dollie” effect maar krijgt. Het is een niet zo heel veel voorkomende stijl.

Uniform Lolita (12 x uitgekomen)

In deze stijl dragen de 'lolita's' uniformen, wat de naam natuurlijk ook doet vermoeden. Deze uniformen gaan van schooluniform tot politie uniform

Ero Lolita (1 x uitgekomen)

Een lolita stijl die meer lichaam laat zien. De rokken zijn korter, petticoats zichtbaar en vaak geen lange mouwen. Het is niet ordi, maar gewoon wat meer “revealing”.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • fairytaleXD

    Classic lolita

    8 jaar geleden
  • DesxTiny

    Uniform Lolita

    yush!

    1 decennium geleden
  • AliceAlive

    wa lolita
    loll XD

    1 decennium geleden
  • Prisjex3

    Kuro lolita :3

    1 decennium geleden
  • Mythical

    Gothic Lolita natuurlijk :) Leuke quiz!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?