Welke Anime past bij jou?

Nou de titel zegt al genoeg volgens mij ^^
De uitkomsten zijn: Vampire Knight, Death Note, Kuroshitsuji, Tokyo Mew Mew en K-ON!

Mogelijke uitkomsten

Vampire Knight (72 x uitgekomen)

Yuki Cross is als vijfjarig meisje in de sneeuw gevonden door de vampier Kaname, die haar meebrengt naar de Cross Academy waar ze word geadopteerd door het schoolhoofd. In de Cross Academy zijn er een Day Class en een Night Class. De Night Class zit vol vampiers, waar de mensen uit de Day Class niks van weten, Maar Yuki wel en samen met Zero Kiryu beschermt ze het geheim. Dat brengt al snel complicaties met zich mee en Zero en Kaname vinden elkaar ook niet echt aardig...
(ik zou graag meer willen schrijven maar ik zie dat je al bijna in slaap gevallen bent.)

Death Note (53 x uitgekomen)

Light Yagami is een slimme, snel verveelde jongen als hij een schriftje vind met de tekst Death Note erop. Hij denkt dat het een flauwe grap is, maar besluit hem uit te proberen op een crimineel, en het werkt. Dan komt de Shinigami (Death God) Ryuk, die het schriftje daar was verloren. Maar de Death Note is nu van Light en hij besluit alle criminelen ermee uit te moorden, om zo de god van zijn eigen perfecte wereld te worden. L is een beroemde detective en hij gaat achter Light aan. Light heeft de namen van mensen nodig om ze te vermoorden, en hij kan L dus niet opschrijven.

Tokyo Mew Mew (5 x uitgekomen)

Ichigo Momomya komt erachter dat ze op een kat begint te lijken als ze na een date allerlei vreemde gewoontes heeft. Ze komt erachter dat haar DNA vermengd werd met een kat, en ze een Mew Mew is, die van gedaante kan werwisselen met een katmeisje om de aarde te redden van de aliens. Er zijn nog vier andere Mew Mews, met allemaal een eigen dier: Mint (vogel), Lettuce (soort dolfijn), Pudding (aapje) en Zakuro (wolf), die bij elkaar komen in hun roze hartjescafe. De alien Kisshu creeert Chimera Animals, een soort monsterlijke versies van normale dieren, en de Mew Mews moeten hem stoppen.

(let op: Grote rozeheidsfactor.)

K-ON! (38 x uitgekomen)

Yui, Ritsu, Tsumugi en Mio zitten samen in een muziekgroepje op school. Nadat Yui gitaar is gaan spelen worden ze meer een band en hun droom is ooit voor groot publiek te spelen. Hoewel het ook om muziek gaat, worden de meisjes goede vrienden en gaan ze op zomerkamp samen en drinken ze elke dag samen thee en eten gebakjes, ook samen met hun lerares en vriendin Sawako.
Een schattige, grappige anime ^^

Trouwens: Het Kudo-Knopje bovenaan heeft honger! Zijn lievelingseten is zo'n computerhandje.

Kuroshitsuji (15 x uitgekomen)

Kuroshitsuji / Black Butler gaat over de twaalfjarige Ciel Phantomhive wiend ouders allebei gestorven zijn, en Ciel is gered doordat hij zijn ziel ruilde aan een demon, die zou hem beschermen tot hij wraak had genomen. Die demon is zijn butler Sebastian Michaelis. Hij woont in zijn landhuis met drie bedienden, die van groot belang zijn voor de anime omdat zij voor de nodige humor zorgen ^^
Ik wil wel meer vertellen maar dan zou ik het verklappen..

Het Kudo-Knopje heeft trouwens honger, geef hem maar een hapje van je computerhandje, dat vind ie lekker.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • Wolfwood

    Death Note , mijn favo :3

    8 jaar geleden
  • Elevens_Eggos

    Kuroshitsuji yay

    9 jaar geleden
  • brokenxlady

    Death note FTW ♥♥♥

    1 decennium geleden
  • brokenxlady

    Death note FTW ♥♥♥

    1 decennium geleden
  • NicoleStyles

    Kuroshitsuji(H)(H)(H)
    maar ze zijn allemaal super(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?