Heb jij voorspellende dromen? (Ik: serieus, dit overkomt mij vaak!)

Yep, de titel zegt het al. Ik vind dat het kan, dat je details in je omgeving oppikt en ze in je droom op een rijtje zet en dan wete wat er gaat gebeuren, blablabla. Overigens, mijn groene knopje wordt koud!(yeah)

Mogelijke uitkomsten

Nooit (16 x uitgekomen)

Het kan zijn dat je nooit een voorsellende droom hebt gehad of zult krijgen. Niks mis mee, hoor. Dan is het leven tenminste één grote verassing!

Soms (310 x uitgekomen)

Je hebt er vast wel eens eentje gehad of zult er nog één krijgen. Misschien moet je eens wat meer om je heen kijken en blijven hopen. (of niet en deze quiz gewoon vergeten!)

Vaak (387 x uitgekomen)

Jij let veel op in de wereld en dat betekent dat je 's nachts vaak antwoord krijgt op je vragen. Kijk maar weer naar het slapen uit, want de wereld heeft geen geheimen voor jou!

Statistieken

Statistieken

Reageer (107)

  • F4Nina

    Vaak klopt !!! ik heb super veel fatasie ik droom de hele dag/nacht door !!!!!!! voor mijn gevoel leef ik in mijn fantasie wereldje inplaats van hier ;) en dat vind ik super want ik zou graag daar willen wonen en niet in deze wereld want deze wereld doet alleen maar pijn die van mij mijn wereld vol fantasie doet geen pijn !!!!!!!!! ja ik heb echt enorm veel fantasie alleen ik let in deze wereld niet zo op in mijn eigen wereld ja daar let ik op in mijn wereld is het beter !!!!

    ik ruik zie proef en voel dingen veel sterker dan de meeste mensen !!!!!!

    9 jaar geleden
  • _Dracarys_

    Soms.
    Klopt wel, ik kan er tenminste nog een herinderen

    9 jaar geleden
  • Sintelster

    Soms

    9 jaar geleden
  • anubislover12

    Vaak klopt wel heb veel dejavus

    9 jaar geleden
  • donna2000

    Vaak,
    Klopt eigenlijk wel want ik heb veel fantasie en vaak last van desavus, vooral als ik gedroomd heb....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?