Welk twilight personage past bij jouw?

Welke twilight vampier ben jij? DOe snel de quiz!

Mogelijke uitkomsten

Jasper (27 x uitgekomen)

Jasper is een net pas een vegetarische vampier. Jij kan je soms moeilijk inhouden, om bijv. niet boos te worden. Verder bedoel je het wel goed tegenover anderen.

Alice (8 x uitgekomen)

Alice is een nette vampier. Jij geeft veel om kleding, en organiseert graag feestjes. Je hebt ook een zesde zintuig. Soms ben je wat hyper actief.

Emmett (3 x uitgekomen)

Emmett is een stoere vampier. Jij probeert altijd stoer te doen, tegenover je liefje. Maar je bent ook erg sterk, en sportief. Voor de rest ga je graag om met Edward en Jasper.

Rosalie (0 x uitgekomen)

Rosalie is een slimme en nette vampier. Jij houd niet zo van verraders. Jij kan niet zo goed met meisje omgaan, en vooral niet met Bella. Voor de rest ben je erg op jezelf.

Edward (9 x uitgekomen)

Edward is een slimme vampier. Jij hebt altijd het gevoel om je liefje te beschermen. Je kan met iedereen goed omgaan, maar met mensen die ''erge'' dingen bij je liefje doen niet. Voor de rest, ben je erg rustig.

Bella (18 x uitgekomen)

Bella is viziek erg sterk. Jij laat bijna nooit emotie in je gezicht zien, maar in woorden doe je het. Voor de rest, heb jij meestal lange relatie's.

Esme (0 x uitgekomen)

Esmee, ie erg vriendelijk. Jij bent vooral gastvrij. Jij vind het leuk om mensen te bedienen, en een praatje te maken. Je houd ook van koken ookal eet je niet. (want je bent een vampier. Nou ja, je eet bloed)

Carlisle (0 x uitgekomen)

Carlisle (spreek uit als: karlijs) is een geduldig persoon. Jij kan slecht nieuws heel ernstig brengen. Jij kan vooral niet liegen! Toen Bella zei (in het eerste deel) dat Edward haar had gered, ging je ernsitg praten. Voor de rest, zeg je niet zoveel alleen als het nodig is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • ClumsyPoet

    Bella

    1 decennium geleden
  • Fandom

    Jasper.Lol drinkt zeker bloed van de groenteboer.

    1 decennium geleden
  • xBrownEyes

    Alice (A)
    Jasper is mine (H)(H)
    (again)

    1 decennium geleden
  • xSCHAAPJE

    Jasper x'D

    1 decennium geleden
  • Yogurt606

    jasper

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?