bill en jij <3

lezen!!!1 het wort leuk zo niet jmm zeg heb er mijn best op gedaan(H)

Mogelijke uitkomsten

love<3<3 (23 x uitgekomen)

je wort wakker en ligt naast bill je maakt hem zachjes wakker bill: wat wil je doen vandaag schatje ik: zwemmen? bill: is goed.~paar uur later~ ik: wat is het water koud! bill; kom maar ik maak je wel warm. en bill gat tegen je aan staan.ik:beter bill: wil je anders in de sauna? ik: ja lekker ~in de sauna~bill: lekker he ik: ja zometeen spring ik ineens in het water goed?
bill: ik ga mee. je staat voor het zwembad op het randje bill: noah kijk uit!!! ik: waarvoor? ik wort zo in het water geduwt door een jongen bill springt ook in het water bill: ales in orde ik: ik heb pijn aan mijn enkel je kijkt naar je enkel je ziet een hele bloedvlek in het water je sgikt en valt flauw bill tilt je op en daagt je naar de bameester bill: ze is fflauwgevallen!! help bill voelt een traan over zijn wang glijden doe iets sukkel!!
badmeester: doet een verband om mijn enkel en ik wort al gauw weer wakker bill: noah schatje gaat ales goed met je ik: b..bill bb..en jj..jij dat??
bill: ja schatje maak je maar geen zorgen ik ben bij je kom we gaan naar huis ik: ik wil zelf lopen je gaat staant maar je kan niet meer lopen je valt bill; gaat het kom ik draag je wel ik: oke èemaal thuis~bill; voel je je al wat beter?ik:ja wel wat beter bill: gelukkig maar en hij geeft je een lange tz hij legt je zacht op het bed neer en maakt de knoopjes van je trui los bill: weet je zeker dat je dit wil ik wil egt wel wachten al je er nog niet klaar voor bent ik: nee ik wil mijn eerste keer graag met jou doen bill glimlacht bill: dus je bent nog maagd?
ik: ja is dat erg/ bill: nee ik: ik ben er aleen dan niet zo goed in he? bill:geeft niet ik heb tog graag de leiding ik:oke
bill gaat op je liggen onder de dekens je voelt dat hij langzaam in je glijd hij doet het extra lief en zacht na een tijdje gaat hij wat snellen hij ziet je kreunen en voelt dat hij gaat klaarkomen en jij komt ook klaar hij gaat weer uit je bill: was het wel fijn?? ik: ja heel erg fijn bill: heb ik je geen pij gedaan? ik: nee het was een specialeneerste keer *bigsmile* bill; nou dat is dan fijn zullen we maar gaan slapen ik: ja bill: weltrusten schatje ik: weltrusten liefste billie ~songtens wort bill wakker~bil; schatje wakker worden ik; hee goedemorgen
bill; wil je samen met mij gaan douchen? ik: ja is goed ~in de douch~bill; mag ik tegen je aan staan?? ik: ja kom maar bill geeft je een lange tz na hat douchen maakt hij een ontbijt voor je ik; lekker zeg dankje bill: graag gedaan schatje zullen we nog even in bed gaan liggen? bill: ja

????? niks (0 x uitgekomen)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • kaaaaren

    de laatse zin klopt niet helemaal maarja ik maak ook fouten en i heb het geschreven en schreef songtens dat moest sogtens zij die laatste zin klopt ook nie en ik heet noah en geen kaaaaren maar toen ik op quizlet kwam wilde ik niet mijn eigen naam doen ik vind het een leuk verhaal natuurlijk omdat ik er in voorkom en in het verhaak zijn schatje ben ben namenlijk op hem verlieft haha naja ik ga nokken moet nu egt slapen denk ik?? byee(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?