Wat is jouw totem?

Ieder mens heeft een eigen beschermtotem. Doordat de persoonlijkheid van je totem altijd doorschemert in je eigen acties, is het makkelijk te bepalen welke de jouwe is. Doe het met deze test!

NB: niet te serieus nemen, ik heb het allemaal uit mijn duim gezogen(typing)(Y)

Mogelijke uitkomsten

Het paard (6310 x uitgekomen)

Jouw totem is het paard.

Toteminfo: Het paard is een vriendelijk totem dat je niet snel op de proef zal stellen. Als het toch op een beproeving aankomt, zal deze nooit gewelddadig van aard zijn. Met een paard als totem zul je uit grote confrontaties worden weggeleid, mits je je ogen goed openhoudt. Het paard heeft wel totemvrienden nodig met een rustig karakter, dus blijf bij rustige mensen in de buurt: zij hebben vast ook een rustig totem.

Karakter drager: Mensen met een paardentotem zijn vaak erg kalm en, net zoals het paard zelf, vriendelijk tegen anderen. Je hebt vast vrienden met een rustig karakter en gaat drukke mensen liever uit de weg.

De leeuw (1756 x uitgekomen)

Jouw totem is de leeuw.

Toteminfo: De leeuw lijkt op het eerste gezicht een rustig totem, maar dat komt meer omdat hij een beetje lui is. De beproevingen kunnen erg zwaar zijn en als hij vindt dat hij je iets duidelijk moet maken, drukt hij je vaak met geweld met je neus op de feiten. Leeuwentotems hebben geen totemvrienden nodig, maar gezelschap van andere leeuwentotems is welkom. Zoek dus mensen met eenzelfde soort karakter als de jouwe om je totem een plezier te doen.

Karakter drager: Als jij heel eerlijk bent, geef je vast toe dat je niet altijd een even harde werker bent. Je hebt een grote mond en laat niet over je heenlopen, maar (school)werk wil je nog wel eens 'vergeten'. Met vrienden die net zo in elkaar zitten als jij, kan je veel lol hebben.

De vlinder (1101 x uitgekomen)

Jouw totem is de vlinder.

Toteminfo: Denk niet meteen dat een vlinder een stom, zwak totem is. Meestal zal de vlinder je niet te hard aanpakken, maar als ze boos is, merk je dat meteen aan een reeks nare ongelukken. Een vlinder heeft sterke behoefte aan ruimte en eenzaamheid, maar ze heeft tegelijkertijd andere totems nodig om indruk op te maken. Vrienden vindt de vlinder niet zo belangrijk, zolang ze maar goed bekend staat.

Karakter drager: Jij bent meestal lekker vrolijk en vat dingen luchtig op. Vervelende gebeurtenissen wuif je zo weg en als alles niet helemaal lekker gaat, zie je altijd de zonnige kant wel in. Verder houd je erg van opvallen: hoe meer mensen er naar je kijken, hoe beter. Toch heb je liever niet teveel vrienden om je heen, want ruimte en vrijheid is heel belangrijk voor je.

De dolfijn (709 x uitgekomen)

Jouw totem is de dolfijn.

Toteminfo: De dolfijn is een ernstig totem dat niet zo houdt van teveel grappen. Wel is ze een sterk in communiceren met andere totems en met haar drager: vaak maakt ze dingen zonder al teveel geweld duidelijk. Maar onderschat haar niet: ze kan ineens heel fel naar voren schieten met vaak hele ingewikkelde beproevingen. Ook heeft ze dringende behoefte aan andere dolfijnentotems, dus zoek mensen op met dezelfde eigenschappen als jij, dan zit er vast wel een dolfijn tussen.

Karakter drager: Jij bent, net als je totem, niet zo vaak melig en de meeste grappen vind je maar stom. Je houdt meer van schrijven, lezen of een goed gesprek voeren. Je lijkt heel lief, maar als je kwaad bent kan je echt heel scherp zijn tegen anderen.

De hond (1624 x uitgekomen)

Jouw totem is de hond.

Toteminfo: De hond is een heel speels totem dat je vaak in grappige situaties zal leiden. Hij is niet vies van een beetje beweging en is lekker sterk en stevig. Zijn beproevingen zijn niet te lang, want hij houdt niet zo van dat serieuze gedoe. Hij heeft wel behoefte aan andere totems, welke precies maakt hem helemaal niks uit, dus het enige wat jij hoeft te doen is andere mensen opzoeken.

Karakter drager: Jij bent echt sportief! Tijdens de gymles loop je graag voorop en je houdt er van om lekker te laten zien hoe goed je bent. Soms kom je een beetje kinderlijk over, maar dat komt gewoon doordat je zo speels bent. Soms dring je je een beetje op aan andere mensen, doordat je totem graag andere totems om zich heen heeft, maar je bent een goede, trouwe vriend voor iedereen.

De muis (441 x uitgekomen)

Jouw totem is de muis.

Toteminfo: De muis is een zeldzaam, heel schuw totem dat zich het liefst alleen maar op de achtergrond begeeft. De beproevingen van de muis zijn vaak kort om zo min mogelijk in de aandacht te staan. Speciaal aan de muis is dat hij ongelooflijk intelligent is, alleen verbergt hij dit zorgvuldig.

Karakter drager: Je bent altijd heel verlegen en een beetje onzeker. Zodra iedereen naar je kijkt, breekt het zweet je uit en weet je niet meer wat je moet zeggen. Om maar niet teveel op te vallen haal je gemiddelde cijfers en heb je zo min mogelijk vrienden. Stiekem ben je toch heel slim, maar je durft het gewoon niet te gebruiken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • Corisande

    Dolfijn , Karakter drager klopt helemAal!

    9 jaar geleden
  • TheMockingjay

    Paard, de uitleg klopt niet bij mij.
    Leuke quiz!

    9 jaar geleden
  • inktzwart

    De dolfijn. Alles klopt, al wil ik het bij sommige dingen niet :O xD

    9 jaar geleden
  • Melanie1907

    Dolfijn!
    Klopt echt helemaal!!!
    Super quizje xxx

    9 jaar geleden
  • karinaatje

    Paard. Yes. Ben echt heel erg tevreden. (yeah)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?