Welke van mijn stories past bij jou?

Voetbal - fan? Of Harry Potter - freak? Find it out here!

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter - Freak! (56 x uitgekomen)

Bij jou past het verhaal 'Adopted' - A Draco Malfoy story

Wat gebeurt er als je wereld op een dag helemaal instort? Wat als je er achterkomt dat je 15 jaar in een wereld vol leugens hebt geleefd? Wat als er op een dag, de waarheid komt bovendrijven en je geliefden rondom jou verliest? En wat ga je doen als je wordt gered door onbekenden... .

Een meisje denkt dat ze een 'Muggle' is en dat Harry Potter een gefantaseerd verhaal is. Of dat is wat haar ouders haar hebben ingefluisterd. Wanneer ze naar Carnaval gaat, merkt ze dat haar wereld is opgebouwd door leugens. Als ze wordt ontvoerd door 2 mannen, beginnen de problemen pas echt... .

Ps: Neem een abo, ik waarschuw niet! Veel leesplezier (:
Voor je gaat, vergeet vooral niet om die groene knop een stevige por te geven, thanks! (flower)

Haast je snel naar deze pagina!
http://www.quizlet.nl/stories/44402/adopted-dm/

Voetbal - Freak! (8 x uitgekomen)

Bij jou past het verhaal "Ave Caesar, morituri te salutant"

~Annoo Domini LXXX~
Het was de tijd dat de ijzeren Romeinse hand heerste over een gebied dat zich uitstrekte van Spanje tot in het verre Egypte, van het natte Schotland tot op het zonnig Kreta. Zo kreunde ook de streek van Catalunya onder het juk van Aeneis' nageslacht. Het was een voordurende strijd op leven en dood, een strijd van gekruiste wapens. Een eeuwigdurend conflict verscheurde miljoenen families door honger en dood. Kleine kinderen werden koelbloedig afgeslacht, vrouwen werden verkracht en mannen werden op gruwelijke wijze van hun geslachtsdelen ontdaan. Om het plebs in de illusie van het perfecte modelsamenleving te laten geloven, besloot keizer Titus Vespasianus het volk te geven waar ze begerig naar verlangden: Het Colosseum... .

# Starring: FC Barcelona (alleen de namen, zij worden ipv voetballers gladiatoren)
# 10 mannen
# 4 vrouwen
# 1 arena


Haast je naar deze pagina, ram gerust ook eens op die groene knop wil je? (flower) en neem ook eens een kijkje bij de andere uitkomst!

Linkje:

http://www.quizlet.nl/stories/53720/ave-caesar-morituri-te-salutant/

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?