Welke Meme ben jij?

Lol, ik kreeg ineens inpspiratie voor deze quiz :']
Er zijn dus verschillende internet meme's, en ik kan eigenlijk slecht uitleggen wat dat zijn.. Dus doe de quiz en ontdek welke je bent! :3
Oja, als iemand wel goed uit kan leggen wat een meme is.. Vertel maar, dan zet ik het in de beschrijving :']
Nog een dingetje: Vat de uitkomst alsjeblieft niet serieus op :'D Want het slaat echt nergens op :p

Mogelijke uitkomsten

Cool Face/Troll Face (28 x uitgekomen)

Je bent Coolface! Je houdt er van om mensen te irriteren en als het lukt kijk je blij. Je hebt veel humor en op haast alles een gevat antwoord, maar pas op dat mensen je niet vervelend gaan vinden.

Forever Alone (24 x uitgekomen)

Je bent Forever Alone! De naam zegt het al, je hebt weinig vrienden en de vrienden die je hebt zijn denkbeeldig. Je bent lief, maar omdat je zo stil en alleen bent merken niet veel mensen dat. Zorg dat mensen dat ook zien!

Me Gusta (38 x uitgekomen)

Je bent Me Gusta! Je bent een vrij normaal persoon, afgezien van een ding: Je kickt op ranzige dingen. Je vindt het bijvoorbeeld helemaal niet erg als iemand een scheet laat, of als je in een lekker verse hondendrol stapt.

Y U NO-Guy (37 x uitgekomen)

Je bent de Y U NO-Guy! Je irriteert je vaak aan dingen die anderen doen, of juist niet doen, en je vraagt je dan ook hard op af waarom mensen die dingen niet anders doen.

Cereal Guy (14 x uitgekomen)

Je bent Cereal Guy! Je houdt van cornflakes, en terwijl je die eet geef je graag commentaar op tv-progamma's... Tja, dat was het wel.

Fuck Yea-Guy (45 x uitgekomen)

Je bent Fuck Yea-Guy! Alles wat je doet lukt goed, en daar ben je trots op ook. Het is fijn voor je dat je leven zo goed is, maar probeer je geluk ook met anderen te delen.

Pedobear (1 x uitgekomen)

Je bent Pedobear! Je bent een beer, en je houdt van kleine kinderen op een enge, perverse manier. Tja, natuurlijk mag je dromen, maar je kan maar beter niet echt kleine kinderen lastig vallen: Dan kom je in de problemen.

Rick Astley (24 x uitgekomen)

Je bent Rick Astley! Je bent een zanger, wiens liedje per toeval is uitgegroeid tot een meme. Verder ben je heel trouw aan je lover en je zult diegene nooit verlaten!

Challenge Accepted-Guy (4 x uitgekomen)

Je bent de Challenge Accepted-Guy! Je bent altijd in voor een uitdaging en je zult niet snel opgeven als het even tegen zit. Probeer niet té fanatiek te zijn, geef anderen ook een kans.

Hipster Kitty (26 x uitgekomen)

Je bent Hipster Kitty! Je hebt je eigen stijl, en alles wat normaal is wil je niet. Je wilt je afscheiden van de rest, door in alles anders te zijn. Zorg wel dat je er niet in door draait! Je hoeft niet alles anders te doen om interessant te zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • LoveLockhart

    Me gusta
    Waarom zit obama er niet bij :(

    8 jaar geleden
  • exhale

    hipster-kitty, whaha dat plaatje, awe xD

    1 decennium geleden
  • LemmyKoopa

    fuck yea!

    1 decennium geleden
  • Dreamhopper

    Y U NO-GUY xD

    1 decennium geleden
  • Lovino

    Ik wist van te voren dat het of forever alone of hipster werd xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?