Wat voor nationaliteit heb jij?

Wil je altijd al weten op welke nationaliteit jouw persoonlijkheid lijkt? Doe nu de test, en je komt erachter!(typing) Het enige wat je moet doen is de volgende vragen correct invullen.

Mogelijke uitkomsten

Nederlander (1013 x uitgekomen)

Jij bent een typische Nederlanders zoals alle buitenlanders denken: Eten kaas, hebben een koe, en drinken bier! En houden van voetbal natuurlijk,, HUP Holland HUP!

Belg (624 x uitgekomen)

Je bent een Belg, nee, niet een domme maar een slimme belg. Je hart bestaat uit zwart,geel en rood!

Franse (2074 x uitgekomen)

Je bent een Franse, heet je soms Frans?! Je houd vast en zeker van een stokbroodje met olijven erbij. Een typische Franse.

Spanjaard (3833 x uitgekomen)

Hola! Je bent een spanjaard. Zo vers als sangria bereik je deze nationaliteit. Hou je soms van de zon? Ga dan vooral naar Menorca, Mallorca of de Canarische eilanden!

Italiaan (2389 x uitgekomen)

Je bent een Italiaan. Als we over Italianen spreken hebben we het over gezellige mensen die vaak met familie afspreken om lekker eens uit eten te gaan. De pizzeria in Nederland is een aanrader voor jou!

Duitser (176 x uitgekomen)

Deutschland! Je bent een pure duitser. Ze houden van Bradwurst en Biere. Duitsers dragen vaak een bril, dat is daar in de mode. Voor jou is het toch geen probleem om even naar het oosten te gaan?!

Engelse (37 x uitgekomen)

All right, je bent een Engelse! Go straight on en je komt in het mooie schotland. Ik geef een voorstel, ga in Verenigd Koninkrijk wonen. Zo gek is dat nog niet. :)

Portugees (315 x uitgekomen)

Je bent een portugees! In portugal vind je veel badplaatsen zoals Porto en de hoofdstad Lissabon. Portugal staat vooral bekend om de olijfboomvelden.

Deen (268 x uitgekomen)

Så smukt, je komt uit Scandinavië, of uit een deel ervan, Denemarken.
Je houd vast en zeker van Lego en salami waar de Denen zo gek op zijn!

Zwitser (387 x uitgekomen)

Wow, je bent een Zwitser. Je bent vast en zeker een sportief mens die in de bergen loopt en eraf skïet in de winter. (of zomer!:P). Het voordeel van een zwitser is dat je soms drie talen tegelijk kan: Frans, Duits en Italiaans!

Statistieken

Statistieken

Reageer (31)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?