Wat is voor jou het perfecte beroep?

Ben je benieuwd welk beroep er nou echt bij jou past? met deze quiz kun je kijken wat het beste is voor jou! And maybe in the future.. You never know ! (cool)

Mogelijke uitkomsten

vakkenvuller (42 x uitgekomen)

een vakkenvuller, is een beroep dat wordt beoefend in een supermarkt en sommige andere winkels. Tegenwoordig wordt het beroep in sommige supermarkten en winkels gewoon 'winkelmedewerker' of 'vulploegmedewerker' genoemd.

Dokter (16 x uitgekomen)

Een arts of geneesheer (Latijn: medicus) is een persoon die gerechtigd is de geneeskunde te beoefenen

manager (33 x uitgekomen)

Managers werken bij alle instellingen en ondernemingen waar uitvoerenden werken die leiding nodig hebben. De manager geeft leiding aan één of meer mensen en plant, organiseert en controleert.

Managers vind je op verschillende niveaus: operationeel manager (leidinggeven aan mensen in de uitvoering, op de werkvloer) of human resource manager (leidinggeven aan de afdeling personeelszaken). In dit artikel richten we ons op de manager als leidinggevende van een groep mensen.

zanger (38 x uitgekomen)

Een zanger of vocalist is een beoefenaar van de zangkunst. Een zanger kan beroepsmatig de kunst van het zingen beoefenen, maar het wordt ook veel als hobby beoefend.

schoonmaker (4 x uitgekomen)

Een schoonmaker is een betaalde werknemer die, in loondienst bij een bedrijf of particulier, woon-, werk-, en/of openbare ruimtes schoonmaakt. In sommige gevallen hebben schoonmakers een specialisme, bijvoorbeeld glazenwassers.

Veelal worden schoonmakers ingezet in openbare ruimten en scholen en kantoren, waar dagelijks moet worden gereinigd. Hierbij valt te denken aan het dweilen van vloeren, en het soppen van toiletten.

In hotels worden ook schoonmakers ingezet, hier wordt soms gesproken van kamermeisje, omdat deze ook het beddengoed en de handdoeken vervangt.

kok (10 x uitgekomen)

Een chef-kok (Chef cuisinier) -vaak afgekort tot chef- is het hoofd in een professionele keukenafdeling. Conform het rangensysteem geeft hij leiding aan de keukenbrigade en wordt daarbij bijgestaan cq. vervangen door de sous-chef. De keuken is, mede door de visie van Auguste Escoffier, onderverdeeld in verschillende afdelingen. Hiernaast een organisatieschema van een keuken. Een Chef de partie is verantwoordelijk over een gedeelte van de keuken. Hierbij heeft iedere chef de partie een eigen naam, waarbij meteen zijn afdeling duidelijk wordt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Annie2000

    Woow Zanger!

    1 decennium geleden
  • SaarxKuif

    Manager.Mwah kok lijkt me leuker xD

    1 decennium geleden
  • Stanw123

    Zanger

    1 decennium geleden
  • Liesaa

    Dokter hihi wil ik ook

    1 decennium geleden
  • hilde99999

    haha zanger:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?