Gaat mijn vriendje vreemd ?

Twijvel jij al een tijdje, en zou je willen weten of je boy vreemd gaat, of wil je tips? Maak deze quiz en je krijgt alles wat je nodig hebt. :) Maar pas wel op, je moet je hart volgen, als je uitkomst vreemdgaande is, maak het niet meteen uit!!

Mogelijke uitkomsten

Vreemd gaan (23 x uitgekomen)

Je boy gaat vreemd, maar pas op, je moet natuurlijk niet omdat deze quiz het zegt er van uitgaan dat je boy vreemd gaat, ik probeer jullie meisjes te helpen met het feit dat je boy waarscheinlijk vreemd zou gaan!
Wees extra alert als:
#Je boy je negeert.
#Hij bijna niet met je afspreekt omdat hij liever bij vrienden is.
#Hij continu zit te pingen of sms'en als die bij jou is.
#Hij zijn mobiel niet aan jou zou afstaan!
#Hij kwaad word als jij via een sms of ping aan hem vraagt wat die doet.
#Hij nooit zijn telefoon opneemt als hij bij jou is.
#Hij opeens heel veel met andere meisjes in contact is. (op hyves veel krabbelt met meisjes, of op facebook ect..)
#Hij wilt niks meer met je plannen en maakt vaak ruzie met je.
#Hij je minder aandacht geeft maar wel met andere meisjes loopt te lachen.

Tips:
Over het algemeen hoef je niet in paniek te raken als je boy 2dagen niet met je praat of je negeert, of als hij gewoon een paar keer niet met je wilt afspreken. Maar als hij je een week laat zitten mag je best gaan stressen.
Denk goed na of deze dingen overheen komen. Ik zeg niet dat je boy vreemd gaat, maar als dit allemaal overheen komt is het wel een beetje toevallig. Als jullie eens samen zijn, probeer dan eens tevragen of die geheimen voor je heeft. Als die nee zegt vraag dan of die een kwartiertje van mobiel wilt ruilen en lees stiekem zijn smsjes of berichtgeschiedenis. Maar als hij dat niet wilt doen zou die toch wel een geheim voor je hebben. Natuurlijk wil je je boy geloven en dit niet hoeven doen, maar als je zeker heid wilt heb je bijna geen keuze. En als je verkering hebt, heb je bijna geen geheimen voor elkaar toch? En natuurlijk hoeven jullie elkaar niet alles te vertellen, maar zulke dingetjes zijn toch niet zo heel erg?
Mogt je toch heel erg hier mee zitten kunnen jullie altijd contact met me opnemen en ik zal jullie verder helpen, hopelijk helpt deze quiz ook! :)

Hij gaat echt niet vreemd! (24 x uitgekomen)

Joun boy is geweldig en zal waarscheinlijk totaal geen behoefde hebben aan vreemdgaan! Ik zeg niet dat hij niet vreemdgaat, maar je hoeft je geen zorgen temaken dat hij vreemd gaat! Mogt je toch denken dat hij vreemdgaat, kun je altijd contact met me opnemen! :)

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • iloveualways

    Willen jullie misschien Kudo's geven? :$

    1 decennium geleden
  • Freacky

    heey handige quiz alleen mijn vriendje heeft geen twitter en msn enzoo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?