Heksenspul voor jou!

Voor rituelen en andere magische handelingen is er heel veel leuk heksenspul te koop. Helaas is het ook duur en kun je niet alles tegelijk kopen! Wat zet je bovenaan je verlanglijstje? Doe deze test en je weet het!

Mogelijke uitkomsten

Kaarsen (80 x uitgekomen)

Jij bent een sfeervolle dame! Jouw spreuken en rituelen werken het best in een donkere kamer, verlicht met veel kaarsen en ruikend naar stemmige wierook. Je slaapkamer is daar de beste plek voor, want jou kennende is die vast heel gezellig ingericht!

Tip: Als je kaarsen insmeert met een mengsel van etherische olie en olijfolie en laat drogen, ruiken ze extra lekker!

Ketel (24 x uitgekomen)

Heb jij in Harry Potter stiekemalle recepten van Sneep opgeschreven? Sta jij ook in het normale leven graag in de keuken? Vast wel! Jij bent dol op spannende recepten, ook als het om magie gaat! Een ketel (mag ook kleine zijn) is prima geschikt om al je ingredieenten te mixen!

Tip: Heb je wel eens geprobeerd om je eigen wierook te maken? Behoorlijk veel werk, maar dan heb je een mengsel dat niemand heeft!

Bezem (24 x uitgekomen)

Jouw slaapkamer is supernetjes, want je kunt absoluut niet tegen rommel! Als je magisch werk gaat doen, moet de ruimte waarin je je cirkel trekt dan ook spic en span zijn. En wat kun je daar beter voor gebruiken dan een heksenbezem?? Je kamer ritueel schoonvegen is voor jou net zo leuk als dansen!

Tip: Heksenbezems hoeven niet per se zo groot te zijn als 'normale' bezems. Van een klein bosje twijgen kun je al een prima bezempje maken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • Jade12

    kaarsen(dance)

    9 jaar geleden
  • Watria

    bezem (lol)

    1 decennium geleden
  • MiniMouse

    Bezem.

    Mijn kamer is helemaal niet supernetjes. Mijn kamer is meer van: "Betreden op eigen risico"!:Y)

    1 decennium geleden
  • EmsiePemsie

    kaarsen

    1 decennium geleden
  • Imaginary

    Kaarsen =)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?