Wat is jouw perfecte slaapkamer?

Kan je je kamer eindelijk inrichten, maar weet je niet wat je moet doen? Doe dan deze quiz en krijg ideeën voor jouw perfecte slaapkamer.

Mogelijke uitkomsten

Hemelse Kamer (6 x uitgekomen)

Jij wilt jezelf als een god of godin voelen. Gebruik veel wit,goudgeel en andere felle kleuren. Maar gebruik ze vooral in een oud printje. Koop een hemelbed, een kandelaar en andere chique spullen. Een toefje op de taart is jouw plafond te schilderen in een hemel met engeltjes.

natuurlijke feng shui (12 x uitgekomen)

Jij wilt een open kamer met wit, groen en blauw. Gebruik voor het bed, vloer en andere meubels licht hout. Om je kamer compleet te maken gebruik je wierrook, kaarsen, ronde & platte stenen, kleine fonteintjes, groene planten en desnoods een Boeddha-beeltje.

zwart en wit (11 x uitgekomen)

Jij weet niet wat voor kleuren je moet gebruiken of hoe je kleuren moet combineren. Geen probleem jij wilt gewoon zwart en wit in jouw kamer. Koop strakke meubels, veel elektonica en zebra's als versiering. Wil je toch een klein beetje kleur? Koop dan een orchidee en zet hem in een strakke bloempot.

Girly room (32 x uitgekomen)

Ben jij een fashionista en hou je van roze en rood. Simpele oplosing een girly room. Gebruik aleen rood, roze, wit en zwart. Zet veel moderne kasten in je kamer voor al je kleren. Gebruik kaarsen, kralen en bontvelletjes. Gebruik ook kleurijke lampen en muurstickers.

Rock & Roll (23 x uitgekomen)

Gebruik felle kleuren met zwart en wit in de coolste kamer van het huis. Gebruik moderene maar niet te grote meubels, je moet veel ruimte hebben om te rocken. Om je kamer te versieren gebruik je instrumenten, boxen en stereo's. Rock jouw kamer tot een klein festival dat je ouders gek worden.

Zwoele Kamer (8 x uitgekomen)

Jij wil een romantische kamer met paarse, zwarte, donkerrode, koraalrode kleuren. Het moet natuurlijk donker blijven. Koop een antiek donker hout bed en kast. Een leuke kandelaar en donkere kaarsen. Als je je kamer pas echt af wil hebben verwerk je goudgele kleuren in je kamer.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Database

    Rock & Roll, Yay.
    Leuke quizz!
    (H)

    1 decennium geleden
  • MNMemories

    Girly, klopt niet bij hoe mijn kamer eruit ziet. Mijn behang is strand en blauw, wit de rest....

    1 decennium geleden
  • TWButterfly

    ROCK&ROLL baby :P

    1 decennium geleden
  • Stylicious

    rock & roll Yeahh(yeah)

    1 decennium geleden
  • TheSjuultjuh

    Girly

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?