Wie ben jij van Harry Potter?

Wil je graag weten wie je bent van Harry Potter? Doe dan nu snel deze quiz!!! Er zijn 42 uitkomsten mogelijk!!!

Mogelijke uitkomsten

Harry Potter (0 x uitgekomen)

Jij bent Harry Potter! Een eenzame ongelukkige weesjongen die opgroeit bij zijn Oom, Tante en zijn neefje Dirk (de Duffelingen), waar je in een kast onder de trap moet slapen. Je slaat je hier doorheen zonder al te veel van je humor te verliezen. Als je op jr 11e verjaardag hoort dat je een Tovenaar bent en naar Zweintein (hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus) mag gaat er een wereld voor je open. Je laat je daar zien als een jongen die vol zit met humor maar ook verschrikkelijk nieuwsgierig is en daardoor vaak in de problemen komt. Problemen die je door Inzicht, Slimheid, Trouw, Vriendschap en uitzonderlijke Moed steeds weer weet op te lossen. Je bent goed in Zwerkbal!

Ron Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Ron Wemel! Een magere slungelige vrolijke jongen vol met humor, vuurrood haar, sproeten, grote handen en voeten en een lange neus en net als Harry leerling op Zweinstein.
je komt uit een grote maar arme Tovenaars familie en je hebt 5 oudere broers. Je moet de afdankertjes van je oudere broer Bill dragen, de oude toverstaf van Charly gebruiken en je hebt de oude rat van Percy. Je bent de allerbeste vriend van Harry en jullie hebben allebei lak aan de schoolregels. Je zult ze dan ook vaak overtreden!

Fred of George Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Fred of George Wemel! Leerling van Zweinstein en de tweelingbroer van Ron Wemel. Je bent altijd bezig met streken uithalen en de streken van Harry en zijn vrienden nog overtreffen. Je bent bezig formules uit te vinden voor fop artikelen, waar je als je van school af bent een winkel in wilt beginnen (de topfop shop). Je word ook vrienden van Harry.

Hermelien Griffel (35 x uitgekomen)

Jij bent Hermelien Griffel! Je bent een leerling van Zweinstein en je komt uit een Dreuzelgezin. Harry en Ron zijn je beste vrienden op Zweinstein. Je bent heel leergierig en zit altijd met je neus in de boeken. Je zal de beste van je afdeling worden en mede door je gesnuffel in de boeken weet jr nogal eens een uitweg te vinden in moeilijke situatie's waarin Harry, Ron en jij nogal eens in belanden.

Ginny Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Ginny Wemel! De enige dochter van Molly en Athur Wemel. Je komt pas in het 2e leerjaar van Harry naar Zweinstein en je bent een beetje verliefd op harry (die dit uiteraard niet doorheeft). Je word in je eerste leerjaar in de val gelokt doordat Lucius Malfidus een dagboek tussen je schoolboeken stopt wat later van Marten Vilijn (Voldemort) blijkt te zijn. Latere schooljaren heb je met Harry, en zal ze Harry tegenover iedereen verdedigen.

Draco Malfidus (12 x uitgekomen)

Jij bent Draco Malfidus! Een leerling op de afdeling Zwadderich van Zweinstein. Je bent de zoon van Lucius Malfidus een tovenaar in de zwarte magie en aanhanger van Voldemort. Je bent gemeen en je hebt een hekel aan alles wat met Dreuzelkinderen (modderbloedjes) te maken heeft en laat dat dus duidelijk merken dmv. gemene streken die je uithaalt. Deze streken zijn met name gericht tegen: Harry, Ron, Hermelien en Hagrid.
Het is dan ook een voortdurende strijd tussen Harry en zijn vrienden en jij en je vrienden Korzel en Kwast.

Sneep (0 x uitgekomen)

Jij bent Sneep! Je bent leraar Toverdranken op Zweinstein en hoofd van de afdeling Zwadderich.
Je hebt een verschrikkelijke hekel aan Harry en doet dus alles om hem en zijn vrienden van Griffoendor dwars te zitten.
De enige persoon die je echt mag is Draco Malfidus die op je afdeling Zwadderich zit en je trekt deze dan ook verschrikkelijk voor.
Maar ondanks dat je een aanhanger bent van de zwarte magie heb je toch het volste vertrouwen van Albus Perkamentus.

Perkamentus (0 x uitgekomen)

Jij bent Perkamentus! Je bent het hoofd van 'Zweinsteins' Hogeschool voor Hekserij & Hocus-Pocus.
Je bent het beste schoolhoofd dat ooit op Zweintein is geweest.
Je zal je op de achtergrond bezig houden met de bescherming van Harry, die op zijn beurt een enorme bewondering heeft voor je. Je bent streng, begripvol, rechtvaardig en je zit vol humor hoewel je dit niet altijd kan laten zien, maar je merkt het aan de twinkeling in je ogen.
Je zal Harry nogal eens uit zeer benarde situatie's halen en Harry kan dan ook prima met je overweg.

Anderling (0 x uitgekomen)

Jij bent Anderling! Je bent Assistent-Schoolhoofd en lerares Transfiguratie (gedaanteverwisseling).
Je bent hoofd van Griffoendor en je bent heel streng en kijkt altijd een beetje zuur, maar je bent wel rechtvaardig en bezorgd om de leerlingen.
Je bent vooral bezorgd om Harry (omdat Voldemort achter hem aanzit) en om de streken die hij met Ron en Hermelien uithaalt.

Voldemort (0 x uitgekomen)

Jij bent Voldemort! Je vermoord vaak mensen en je hebt een grote hekel aan Harry Potter! Je word ook wel Heer Voldemort, Heer van het Duister, Jeweetwel en Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden genoemd.

Dobby (0 x uitgekomen)

Jij bent Dobby! Je probeert Harry te waarschuwen omdat er iets vreselijks gaat gebeuren! Eigenlijk ben je heel erg lief! Je hebt grote vleermuisoren en een lange, smalle neus. Je hebt grote groene tennisbal ogen. Je zal iedereen altijd helpen, en je houd van vrij zijn. Je hebt wel een ietwat aparte kledingsmaak.

Oom Herman (0 x uitgekomen)

Jij bent oom Herman! Je bent Directeur van 'Drillings' (een boormachine fabriek). Je bent dik en je bent vreselijk humeurig en opvliegend.
Je hebt ook een hekel aan alles wat vreemd en raar is en dus heb je ook een enorme hekel aan Harry en je wilt niets maar dan ook niets van Tovenaars en Heksen weten.
Je doet dus ook alles om Harry elk pleziertje te ontnemen en kan er heel slecht tegen dat Harry ondanks alles toch zijn humeur weet te behouden.
En omdat je geen cent aan Harry wil uitgeven, geeft je alleen de afgedragen kleding van je zoon Dirk en je eigen oude afgedragen sokken.

Dirk Duffeling (0 x uitgekomen)

Jij bent Dirk Duffeling! Je bent de zoon van Oom Herman en Tante Petunia.Je bent klein en dik en doet bijna niets anders dan eten en tv kijken.
Maar het enige wat je echt leuk vind is Harry pesten, je favoriete bezigheid.
Je pakt dan ook elke gelegenheid aan om Harry het leven zuur te maken en weet zich hierbij gesteund door oom Herman en tante Petunia. Je bent echter ook een enorme lafaard en durft Harry alleen maar te pesten als je zeker weet dat Harry niets terug kan doen en als dan blijkt dat Harry een Tovenaar is wordt je doodsbang van Harry.

Tante Petunia (0 x uitgekomen)

Jij bent Tante Petunia! Je bent de zus van Harry's overleden moeder Lilly Potter.Je bent klein, mager en niewschierig en ook jij wil niets van tovernaars en heksen horen.Je doet er alles aan om de status van een rijk en belangrijk gezin hoog te houden. Je moet dan ook niets van Harry weten. Je vind Harry maar een lastpost die nergens goed voor is en je laat dat dan ook duidelijk merken.
Het enige wat je interesseert is je zoon Dirk die je in alles zijn zin geeft en daardoor vreselijk verwend.

Rubeus Hagrid (0 x uitgekomen)

Jij bent Hagrid! Je bent Sleutelbewaarder en Terreinknecht van Zweinstein. Je bent een woest uitziende halfreus, met lange verwarde haren, een lange baard, gitzwarte ogen en een hart van goud.
Je woont samen met je hond Muil in een huisje op het terrein van Zweinstein en je hebt een voorliefde voor monsters waardoor je vaak in de problemen komt. Je bent een van de beste vrienden van Harry.

Prof. Krinkel (0 x uitgekomen)

Jij bent Krinkel! Je bentleraar verweer tegen de zwarte kunsten in het eerste leerjaar van Harry.
Je bent erg nerveus en vreselijk bang voor Professor Sneep, je ziet er erg armoedig uit stottert en je draagt altijd een tulband op je hoofd (die altijd naar knoflook stinkt) die je ooit van een Afrikaanse prins kreeg nadat je die van een zombie had verlost.
Je hebt een jaar veldwerk gedaan en ontmoete toen vampiers. en feeksen, daarna was je nooit meer de oude.
Je bent bang voor jr leerlingen en je bent bang voor je eigen vak.

Gladianus Smalhart (0 x uitgekomen)

Jij bent Smalhart! Je bent leraar verweer tegen de zwarte kunsten in Harry's 2e leerjaar.
Je hebt veel boeken geschreven over je avonturen, maar niemand weet dat je die avonturen niet zelf beleefde, maar dat het beschrijvingen zijn van de avonturen van anderen die je zichzelf toeschrijft.
Jde bent heel ijdel en altijd met je uiterlijk bezig, je kamer hangt vol met foto's van jezelf.
Van 'verweer tegen de zwarte kunsten' heb je echter niet veel verstand en je spreuken en bezweringen gaan dan ook bijna altijd fout.

Prof. Stronk (0 x uitgekomen)

Jij bent professor Stronk! Je bent lerares Magische Plantenkunde op Zweinstein en hoofd van Huffelpuf.
Je geeft lessen in de glazen kassen op het terrein van Zweinstein.
Met je lessen probeert je de leerlingen de magische werking van bijzondere planten en zwammen bij te brengen.

Prof. Sybilla Zwamdrift (0 x uitgekomen)

Jij bent Professor Sybilla Zwamdrift! Je bent lerares waarzeggerij op Zweinstein en je hebt je klaslokaal in de hoogste toren, een lokaal dat altijd donker is en waar ook 's zomers de open haard altijd brandende gehouden wordt zodat het er altijd heel benauwd is.
Je lievelingsbezigheid is het voorspellen van sterfsignalen en dan vooral aan Harry.

Prof. Remus J. Lupos (0 x uitgekomen)

Jij bent Professor Remus J. Lupos! Je bent leraar Verweer tegen de Zwarte Kunsten in het 3e leerjaar.
Vroeger was je bevriend met James Potter (de vader van Harry), Sirius Zwarts en Peter Pippeling.
Je bent als kind gebeten door een weerwolf en daardoor ben je zelf ook een weerwolf geworden.
Je kon hierdoor niet aan werk komen totdat Professor Perkamentus je aanstelde als leraar Verweer tegen de Zwarte Kunsten.

Prof. Dwaaloog Dolleman (0 x uitgekomen)

Jij bent Professor Dwaaloog Dolleman! Je bent leraar Verweer tegen de Zwarte Kunsten in het 4e jaar.
Je bent een zeer achterdochtig persoon die niets of niemand vertrouwd.
Je was ooit een befaamde Tovenaar en werkte als Schouwer (een ontmaskeraar van Duistere Tovenaars) voor het Ministerie van Toverkunst. Je gelaat zat vol littekens. Maar het meest opvallende aan je waren je ogen, één oog was klein donker en kraalachtig en het andere groot, zo rond als een muntstuk en fel, helderblauw en was onophoudelijk in beweging, maar knipperde nooit. Het rolde omhoog en omlaag, van links naar recht, volkomen onafhankelijk van het normale oog. Soms keek het zelfs helemaal de schedel in zodat ze alleen een witte bol zagen.

Prof. Banning (0 x uitgekomen)

Jij bent Professor Banning! Je bent leraar Spreuken en Bezweringen op Zweinstein en hoofd van Ravenklauw.
Je bent een zogenaamde Kobold en zo klein dat je tijdens de lessen op een stoel moet staan om over je stapel boeken heen te kijken waar je altijd achter verscholen zat.

Madame Hooch (0 x uitgekomen)

Jij bent Madame Hooch! Je geeft vlieglessen op Zweinstein.
Tijdens je allereerste les werd Harry door Professor Anderling ontdekt als Zwerkbaltalent.
Je zal later ook als scheidsrechter optreden tijdens de Zwerkbalwedstrijden.

Madame Poppy Plijster (0 x uitgekomen)

Jij bent Madame Poppy Plijster! Je bent het hoofd van de ziekenzaal op Zweinstein.
Je weet alle kwalen te verhelpen en ook met de ongelukjes die tijdens de lessen voorkomen weet je wel raad.
Zo heb je eens alle botten in Harry's arm terug laten groeien die door een toverongeluk verdwenen waren.
Je belangrijkste medicijn tegen het gevolg van een contact met de Dementors is Chocolade.

Molly Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Molly Wemel! Je bent De moeder van Bill, Charly, Percy, Fred, George, Ron en Ginny en je hebt je handen vol aan de familie temeer omdat jullie niet veel geld hebben. Jullie huis staat wat schots en scheef, maar ondanks dat is het een gezellige boel in het nest. Je bent altijd bezig en je bent vaak bezorgd dat iemand iets overkomt. Je kan dan ook vreselijk tekeer gaan als een van je kinderen iets doet wat niet goed of tegen de regels is. Alle kinderen hebben net als jou en Athur rood haar, waar ze dan ook regelmatig mee gepest worden.

Athur Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Athur Wemel! Je bent werkzaam op het ministerie van Toverkunst waar je jezelf bezighoud met misbruik van dreuzel voorwerpen. Je bent een goede man die overal de humor van inziet, vooral als de tweeling Fred en George weer eens een streek uitgehaald hebben. al probeer je tegenover je vrouw Molly streng over te komen. Je hebt een hekel aan alles wat met de zwarte magie te maken heeft en 1 van je uitspraken is dan ook ' vertrouw nooit iets, als je niet kan zien waar het zijn verstand bewaard'.

Argus Vilder (0 x uitgekomen)

Jij bent Argus Vilder! Je bent de concierge van Zweinstein, een humeurige man die de leerlingen van Zweinstein maar ettertjes vind en die het liefst weer lijfstraffen zou invoeren. Je loopt dan ook altijd met je kat Mevrouw Norks door de gangen op zoek naar leerlingen die kattekwaad uithalen om dat dan zo snel mogelijk aan een leraar te vertellen in de hoop dat je de leerlingen mag straffen.

Vincent Korzel (0 x uitgekomen)

Jij bent Vincent Korzel! Je bent een vervelende jongen die op Zwadderich zit en dikke maatjes is met Draco Malfidus en Karel Kwast. Jullie drie proberen alles naar jullie hand te zetten en komen daardoor regelmatig in aanvaring met Harry, Ron en Hermelien die niets van jullie willen weten.

Karel Kwast (0 x uitgekomen)

Jij bent Karel Kwast! Jij bent ook dikke maatjes met Draco Malfidus en Vincent Korzel. Jullie proberen alles en iedereen te intimideren, maar als er een leraar of lerares bij is druipen jullie met de staart tussen de benen af. Je bent een soort bodyguard van Draco en je bent altijd in zijn buurt te vinden. Vandaar dat Draco niets durft als Korzel en jij niet bij hem in de buurt zijn.

Kasper Krauwel (0 x uitgekomen)

Jij bent Kasper Krauwel! Je komt in het 2e leerjaar van Harry naar Zweinstein. Je bent helemaal idolaat van Harry en steekt dat niet onder stoelen of banken, je loopt dan ook constant achter Harry aan om foto's te nemen die je vervolgens naar je ouders kan sturen.
In je eerste leerjaar wordt je al geconfronteerd met een Basilisk waarvan je als hij je aankijkt dood neervalt, maar dankzij het fototoestel dat je altijd bij je draagt en ook vaak voor je ogen hebt kijkt de basilisk je door het toestel aan en wordt je alleen versteend.

Marcel Lubbermans (0 x uitgekomen)

Jij bent Marcel Lubbermans! Je bent een vergeetachtige jongen en je krijgt van je oma zelfs een geheugensteen om dingen te onthouden. (alleen weet je niet meer wat je moet onthouden)
Je ouders zijn door de dooddoeners (aanhangers van Voldemort) mishandeld en weten amper nog dat ze nog leven en liggen in het St. Holisto : het ziekenhuis voor magische kwalen en ziektes. Je praat er nooit over en niemand weet het dan ook van je ouders. Je gaat er regelmatig op bezoek met je oma.

Pluisje (0 x uitgekomen)

Jij bent Pluisje! Je bent de driekoppige hond van Hagrid.

Hedwig (0 x uitgekomen)

Jij bent Hedwig! Je bent de uil van Harry Potter.

Scheurbek (0 x uitgekomen)

Jij bent de hippogrief Scheurbek! Je wordt door Harry en Hermelien gered van de dood!

Mevrouw Norks (0 x uitgekomen)

Jij bent Mevrouw Norks! Je bent de kat van de conciërge : Argus Vilder.

Haast onthoofde Henk (0 x uitgekomen)

Jij bent haast onthoofde Henk! Je bent een geest die de hele dag in de school rond dwarrelt.

Marten Vilijn (0 x uitgekomen)

Jij bent Marten Vilijn! Je bent de vader van Voldemort. Je was arrogant, rijk en onbeschoft. Toch zag je er heel goed uit. Merope Mergel, Voldemorts moeder was hopeloos verliefd op je. Hoewel je eerst een ander meisje had, genaamd Cecilia, val je later toch voor Merope. Er wordt gedacht dat zij dat heeft kunnen bereiken door middel van een liefdesdrankje. Omdat Morfin Mergel het niet kon hebben dat zijn zusje viel voor een Dreuzel, heeft hij je zo behekst dat je gezicht vol galbulten kwam te zitten. Hiervoor kreeg hij een dagvaarding voor een Hoorzitting op het Ministerie van Toverkunst.

Lucius Malfidus (0 x uitgekomen)

Jij bent Lucius Malfidus! De familie Malfidus is één van de laatste families van zuiver bloed, dit betekent dat de familie alleen bestaat uit tovenaars uit oude tovenaarsfamilies.
Je was een Dooddoener tijdens beide tovenaarsoorlogen. Je trouwde met Narcissa Zwarts en samen kregen jullie een zoon: Draco Malfidus. Draco is de aartsvijand van Harry Potter. Jullie zijn verbonden aan de familie Zwarts door Narcissa (een nicht van Sirius Zwarts).

Sirius Zwarts (0 x uitgekomen)

Jij bent Sirius Zwarts! Je bent ontsnapt uit Azkaban en iedereen denkt dat je achter Harry aan bent! Maar is dat wel zo? Je kunt je ook in een hond veranderen!

Peter Pippeling (0 x uitgekomen)

Jij bent Peter Pippeling! Jij bent degene waar Sirius naar zoekt en jij hebt de ouders van Harry verraden aan Voldemort. Je bent jaarenlang de rat van Ron geweest, maar nu wordt je ware gedaante onthuld!

Sjaak Stuurman (0 x uitgekomen)

Jij bent Sjaak Stuurman! Je bent de conducteur van de Collectebus!

Percy Wemel (0 x uitgekomen)

Jij bent Percy Wemel! je bent het tegenoovergestelde van je broers Fred en George. Je bent serieus en pompeus. Je kent alle regels uit je hoofd en je houd je er dan ook aan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Annalie

    Dankje! (K)

    1 decennium geleden
  • 13112016

    hermelien leuke quiz (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?