Toekomstvoorspeller

Neem plaats, in een kamer vol magie.
Laat de waarzegster in haar bol kijken.
Concentreer je,

Mogelijke uitkomsten

Ik zie.. geluk (108 x uitgekomen)

Je hebt het moeilijk met het accepteren van jezelf. Je uiterlijk, innerlijk, situatie. Je toekomst laat schijnen dat dit probleem zo goed als opgelost wordt. Wanneer je meer vrijheid krijgt, je eigen weg uit mag gaan en zelf beslissingen kan maken, komt alles goed. Je zal de goede weg kiezen die je leidt naar Rome. Het enige waar je in de toekomst mee zal worstelen, is je gezondheid. Je hebt niet meer kans op ziektes, maar wel onbewust zullen minder beweging en een slechtere voeding je gewoonte gaan worden. Laat je niet verleiden, blijf zoals je nu bent in karakter. Je weet wat je wil, je weet hoe, en blijf correct. De tip die ik je geef: Blijf eerlijk tegen jezelf en denk veel na over hoe je in je leven staat.

een kudo is lief hoor

Ik zie.. talent (531 x uitgekomen)

Je bent iemand die zich makkenlijk kan aanpassen. Aan een omgeving, aan een persoon, aan een situatie. Je weet dat, maar de laatste tijd heb je precies geen zin meer. Geen behoefte eraan, geen reden. Je wordt koppig en egoïstisch. Is het de pubertijd? Nee, dat is het niet. Jij hebt de touwtjes in handen om je sociale ik weer naar boven te laten komen. In de toekomst zal je je talent gebruiken. Misschien over een maandje, misschien over een paar jaar. Misschien als hobby, misschien als beroep. Welk talent? Het talent dat in je zit, dat je al altijd had maar waar je nooit echt aan begonnen bent. Misschien heb je nooit geweten dat dit talent in je zat. Brengt dit talent je tot succes, blijf niet al te bescheiden. Blijf beleefd, maar je mag weten dat je ergens goed in bent. Een tip: Wees behulpzaam op alle mogenlijke manieren, en iedereen zal meer om je geven. Voel je niet alleen, want dat ben je niet. Bekijk jezelf eens op een andere manier. Ruimer.

Kjudjo?

Ik zie.. verandering (370 x uitgekomen)

Verandering. Waarschijnlijk iets waar je al langer naar verlangt. Maar je hebt nog niet beseft hoe goed je het nu hebt. Verandering, daar keek je echt naar uit. Maar het gaat je niet bevallen. Je gaat jezelf ongelukkig maken als je jezelf te veel vergelijkt met anderen. Misschien wist je dat al, maar misschien was het ook een goede tip. Je bent mooi. En dat verandert niet. Misschien is je uiterlijk hetgene wat ervoor gaat zorgen dat je de moeilijke situaties overwint. Er is altijd hoop. Na regen komt zonneschijn. En geloof me, de zon schijnt harder dan de regen valt. Je staat op het punt om volwassen te worden. Je dacht al een tijdje dat je al zover wordt, maar als je erop terug gaat kijken, was je nog niet eens halverwegen. Een tip: Blijf jezelf. Je weet wie je bent, en zorg dat je dat niet vergeet.

Kudo's zijn charmant

Statistieken

Statistieken

Reageer (77)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?