Naruto Quiz: Wie wordt jouw nieuwe Team Mate?

Quiz voor Naruto fans :'D
Je bent nieuw op de ninja school in Konoha, en Iruka Sensei is van plan je in te delen... Ontdek bij wie je in het team komt...

Mogelijke uitkomsten

Naruto (18 x uitgekomen)

Jij bent de perfecte team mate voor Naruto! Eh.. Kijk wel uit, hij is erg hyper. Hij is wel trouw en hij is bereid om je te redden in gevaarlijke situaties. Na elke missie kan je wel een rondje 'ramen' verwachten ;)

Sasuke (2 x uitgekomen)

Je bent minstens zo goed als Sasuke. Jullie zijn samen het perfecte team. Je hebt ook een koude persoonlijkheid en je houdt geen rekening met andere mensen. Of je zo populair bent bij de meisjes/jongens? Dat weet ik niet..

Shikamaru (6 x uitgekomen)

Je staat net als Shikamaru bekend als de slimste jongen/meid uit de klas. Samen zijn jullie het ultieme brein en werken jullie samen alles uit tot in de puntjes.

Sakura (4 x uitgekomen)

Je past als beste in een team met Sakura. Je bent sterker dan je eruitziet en komt vaak met goede ideeën. Je droom is om net zo'n goede ninja te worden als Tsunade.

Ino (0 x uitgekomen)

Je bent een beetje een tut, en kijkt vaak naar andere jongens zonder op te letten waar je eigenlijk mee bezig bent. Ondanks dat ben je erg gezellig, maar je moet wel beter aan je ninjutsu werken...

Lee (25 x uitgekomen)

Je bent strijdlustig en gemotiveerd net als Lee. Je gaat elke uitdaging aan, ookal klinkt het erg gevaarlijk. Je geeft nooit gemakkelijk op en gaat tot het uiterste.

Choji (1 x uitgekomen)

Je bent overduidelijk een fan van voedsel... En dat laat je ook duidelijk merken. Samen met Choji kun je er vast wel goede gesprekken over hebben...

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

 • onepiecegirl

  Naruto, ik speel zijn 'zus' als ik aant RPG'en ben met men BFF xD

  1 decennium geleden
 • Yayde

  Naruto. ^.^

  1 decennium geleden
 • RinKagamine

  Lee:D

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?