Op welk soort koekje lijk jij? Quiz it.

Wil je nou altijd al willen weten welk soort koekje je bent? Hier kun je het achterhalen!!!!<< Nee dat lijk op tommy Teleshopping, vooral die uitroeptekens. Maarja. Het is wel waar. Iedereen is een koekje jij dus ook! En nu kun je het ontdekken!, hoe leuk is dat?

Haaaaaaaai.
If you like, would you pleeeeeaaaaaaaaaaseeeee

Willen jullie please kudo'en? Tenminste als je hem leuk vind! Haha. << Wtf, waarom hem? Kan toch ook een haar zijn. Daar later meer over...

Mogelijke uitkomsten

Chocolate chip (58 x uitgekomen)

Jij bent een Chocolate Chip cookie. Hou je toevallig ook van dat ijs? Probeer het anders eens! Misschien vind je het wel geweldig! Oja, probeer ook de Chocolate Chip cookies van de Aldi eens. NEE DIT IS GEEN VERKOOP PRAATJE VOOR DE ALDI. DE ALDI IS GEWOON GEWELDIG.

Roze koek (40 x uitgekomen)

Jij bent een roze koek, jij bent één en al luis dus. (voel je het al kriebelen op je hoofd) Jij bent roze en luis van de bovenkant en koek van de onderkant. Als je echt van deze koek houdt (wat mij heel onwaarschijnlijk lijkt omdat dit een *** quiz is) dan heb ik twee tips voor je: 1: eet er niet teveel achter elkaar, doe je dit wel, dan staat het kotsen je nader dan het lachen en tip 2: Prak het nooit en doe er dan vooral geen water bij! (ik spreek uit ervaring) En voor al die mensen die tip 2 wél uitvoeren: Veel plezier!

Marie Koekje (15 x uitgekomen)

Jij bent een typisch voorbeeld van een Marie koekje. (En ja die dingen bestaan echt)Jij bent gewoon puur naturel! Blijf zo! En als je wilt weten hoe die dingen smaken: Ren naar de dichtstbijzijnde C1000 (ik heb zo ook wel eens bij de Boni gezien) en koop voor 65 cent iets van 120 koekjes ofzo. Dit is vooral leuk als je gaat logeren bij iemand. Alleen je moet de koekjes niet jezelf toe eigenen en alles opeten want dan word je misselijk! Enjoy!

Lik Koekje (226 x uitgekomen)

Jij bent een lik koekje (hoe goor het ook klinkt) De ene keer ben je roze de andere keer ben je geel en weer een andere keer ben je oranje! jij weet niet goed wat je wil en de gebruiker van het likkoekje moet eerst vet lang likken voordat de gebruiker het koekje heeft bereikt. Als je te veel lik koekjes eet krijg je een zere tong, dus ik zou maar oppassen als ik jou was...

Statistieken

Statistieken

Reageer (50)

  • Wattpad

    Likkoekjesswek<3

    1 decennium geleden
  • Rawiyah

    Lik Koekje aarg! die haat ik!

    1 decennium geleden
  • minsung

    maria koekjes ^^ nomnomnom
    jaja niet in 1 keer een hele rol opeten, das niet goed voor je(N)

    1 decennium geleden
  • annezensie

    ja klopt wel ben chocoholic...

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    Ik ben de roze koek:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?