Als jij iemand/iets anders was, wie/wat zou je dan zijn?

TJA...... JE ZIET HET VANZELF WEL!!!!

Mogelijke uitkomsten

alien (3 x uitgekomen)

Jij bent een hele rare alien. Je bent altijd een beetje anders dan andere mensen. Je bent vaak ziek en ziet er dan heeeeel groen uit. Je bent er vaak niet bij met je gedachten, want je leeft (in je hoofd) op een andere planeet. Je draagt ook een beetje rare kleren... Daarom ben jij een alien!

Justin Bieber (18 x uitgekomen)

JIJ BENT JUSTIN BIEBER! Veel mensen vinden jou zoooooooooooo geweldig, maar je hebt ook vijanden. Kijk daar voor uit. Je hebt heel veel talent, al wordt dat soms door anderen onderschat. Ondanks dat talent ben je niet arrogant, en je houdt heel veel van je vrienden en familie. Je lievelingskleur is paars. JE BENT JB!

Een KOE. (0 x uitgekomen)

Je bent een KOE. Je houdt van zwart en wit, en bent lekker lui en sloom. Je haat vliegen (DIE IRRITANTE BEESTEN!) en je laat alles maar een beetje zijn gangetje gaan. Je bent lekker relaxed, maar wissel je maaltijden soms af. Ga zo door! Je bent een KOE!

Stoel. (4 x uitgekomen)

Jij bent een typisch voorbeeld van een stoel. Je bent een beetje houterig maar dat is niet erg, dat vinden mensen juist fijn. Mensen kunnen ontspannen met (of op!) jou. Je kan veel verschillende kanten laten zien en heel gekleurd zijn, maar soms ook een beetje saai. Maar ook dat is niet erg. GA ZO DOOR COOLE STOEL!

WATERR. (1 x uitgekomen)

Je Bent Water. Soms een beetje saai, maar als je eenmaal loskomt ga je stromen! Ook kan je vaak een lekker smaakje hebben. Je bent een erg verfrissend persoon en mensen vinden jou een goede zoener. Maar kijk uit voor te veel WATER!!!!! Maar okee, je bent gewoon het vette...


W A T E R.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?