Welke pokémon ben jij?

Geen zorgen, ik maak echt niet even veel uitkomsten als er pokémon zijn :P Dat zou zwaar gestoord zijn. Hier heb je zeven verschillende uitkomsten.

Doe nu de quiz en kijk wat voor pokémon jij bent! :D

Mogelijke uitkomsten

Pikachu (11 x uitgekomen)

Jij bent een pikachu, gefeliciteerd! Pikachu is dan wel een koppig beestje, hij blijft erg gehecht aan zijn baasje (Ash). Hij is heel erg trouw en best een slimme pokémon. Hij is erg bescheiden en staat altijd klaar voor een gevecht. Ook is hij zeer schattig. En geel. En kijk eens naar die wangetjes! Oeeeeeeh.

Bulbasaur (7 x uitgekomen)

Jij bent dus een bulbasaur, cool!
Normaal gesproken ben je een redelijk rustig type, maar als er iets mis gaat of mensen zijn het niet met je eens, kan je nogal opvliegend overkomen. Je houdt waarschijnlijk van planten, voelt je thuis in de natuur. Daarom ben je nu ook een graspokémon. :) Bulbasaur kan nogal scherp uit te hoek komen met zijn roeden, dus wees voorzichtig dat je niet hetzelfde doet :)

Squirtle (4 x uitgekomen)

Squirtle zie ik als een spontane, vrolijke pokémon. Hij is haast nooit chagrijnig en is gezellig om bij te zijn. Ook is het, natuurlijk, een waterpokémon. Hou jij toevallig van zwemmen? ;)

Charmander (6 x uitgekomen)

Charmander is dan wel een vuurpokémon, maar toch is hij erg verlegen en schuw. Hij verstopt zich achter een soort schild van woede, maar eigenlijk is hij heel erg lief. Je kan soms nogal bot uit de hoek komen, maar eigenlijk ben je zo helemaal niet :)

Rattata (7 x uitgekomen)

Houd jij toevallig van paars? Of ben je erg sportief? Dan ben je namelijk een rattata. Ook kan het natuurlijk zijn dat je geen enkel kenmerk vertoont wat de andere pokémon hebben, dus dan ben je maar een rattata! :) Rattata's zijn redelijk normale pokémon. Je komt ze heel vaak tegen in dat rotgras en het liefst heb je dat ze allemaal dood neervallen, maar je kan niet zonder ze :) xD

togepi (5 x uitgekomen)

Jij bent dus een Togepi. Togepi is een redelijk vreemde pokémon! Op het eerste gezicht lijkt Togepi een saaie pokémon die niets kan, maar eigenlijk zit hij vol met verborgen krachten. Een togepi is dus mysterieus en zeldzaam, wees er maar trots op!

geodude (2 x uitgekomen)

Geodude is een echte macho! Hij pronkt met zijn spieren en is erg sterk. Geodudes zijn erg vastbesloten en zelfverzekerd. Dat ben jij dus ook. Of je houdt gewoon van stenen weggooien. Dat kan ook nog...

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • DawnRoseVi

    Charmander(lol)

    1 decennium geleden
  • Isatje7

    Pikachu

    1 decennium geleden
  • Yoda

    Charmander 8D

    1 decennium geleden
  • LovelyLatina

    Rattata

    En bedankt wat heeft iedereen vandaag toch tegen mij xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?