One Direction of Big Time Rush?

Stel je voor, je zit in een hele grote kamer met big time rush en one direction. Ze vragen aan je: 'Ben jij fan van big time rush of one direction?' Je zegt allebei, maar is dat wel zo?! Ze stellen je allerlei vragen. Jij denkt alleen maar: Oei, word het nou zo heet hier of ligt dat aan mij?Ben ik nou een one direction van of big time rush? Of geen 1 van beide?

Mogelijke uitkomsten

One Direction fan! (185 x uitgekomen)

Na een paar vragen merken ze al snel dat jij meer weet van one direction dan big time rush. Ze vinden het wel een beetje jammer maar jou doet het vrij weinig jij denkt alleen maar Ze zijn veel knapper en zingen beter!
Gelukkig zorg je ervoor dat het geen ongemakkelijke situatie word en maak je er alsnog het beste van. En je leert nog dingetjes over big time rush ook! Lucky you!

Big Time Rush fan! (35 x uitgekomen)

Ze stellen je een paar vragen maar je geeft snel toe dat je een beetje hebt gelogen en dat je een echte Big Time Rush fan bent. One direction zit hier niet teveel over in en jij zelf al helemaal niet. Integendeel! Jullie lachen het vrolijk weg en gaan een gezellig spel spelen met z'n allen. Gelukkig maar!

Geen 1 van beide... (66 x uitgekomen)

Je bent geen one direction of een big time rush fan. Maar wat boeit jou dat? Niks. Jij zit namelijk in 1 kamer als enigte meisje met 9knappe jongens! Dit kan gewoon niet beter!

Statistieken

Statistieken

Reageer (31)

  • Origi

    One Direction. Jep.

    9 jaar geleden
  • Feliesss

    BTR WOO-HOO

    1 decennium geleden
  • grijzejagers

    kendal heeft een zusje

    BIG TIMER (yeah)(yeah)

    1 decennium geleden
  • thekendall

    IM A RUSHER EN TROUWENS KENDALL HEEFT GEEN ZUS

    1 decennium geleden
  • boudinexx

    One Direction !!!!!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?