Is jouw personage een Mary Sue?

Mary Sue: kort door de bocht een te perfect karakter. Mooi, lief, vriendelijk, charmant, geliefd, zonder tekortkomingen.

Ontdek hier of jouw personage een Mary Sue is of niet. Beantwoord de vragen eerlijk, anders heeft het geen nut. De quiz werkt het best als je hem toepast op een zelfverzonnen personage. Je kan hem echter ook loslaten op iemand anders personage, als je dat wilt.
Overigens: geef jezelf nooit het voordeel van de twijfel. Als je antwoord "ja, een beetje" of "misschien" is, vul dan gewoon "ja" in. Dan is de uitkomst betrouwbaarder. :Y)
In deze quiz heb ik dingen verwerkt die ik vaak tegenkom in stories. De bekende fanfictie My Immortal van Tara Gilesbie is een bron geweest voor deze vragen, aangezien het hoofdpersonage de grootste Mary Sue is die ik ooit ben tegengekomen.

Deze quiz is voor de leuk gemaakt, ik kan niet garanderen dat de uitkomsten kloppen.

Mogelijke uitkomsten

Mary Sue (136 x uitgekomen)

Het lijkt erop dat jouw personage inderdaad een Mary Sue is. Misschien moet je een keer je personage onder de loep nemen en bekijken of het niet te ongeloofwaardig wordt.

Non-Sue (360 x uitgekomen)

Goed zo, jouw personage lijkt geen Mary Sue! Keep up the good work.

Statistieken

Statistieken

Reageer (60)

  • Seoaros

    Non-Sue. Phew :D

    9 jaar geleden
  • feminist

    non-sue. zo veel personages out there zijn mary sues, wat niet rampzalig hoeft te zijn (de verhalen kunnen nog steeds leuk zijn, batman is een gary stue). toch vind ik het echt ontzettend irritant als personages OF helemaal geen flaws hebben, OF een of twee flaws hebben, die direct zijn goed te praten door een slechte jeugd of zo. mary sues/gary stues zijn de reden dat ik minder op q zit dan vroeger. meh.

    9 jaar geleden
  • Breckenridge

    Non-Sue.

    1 decennium geleden
  • UnicornL

    trouwens woooow net ontdekt dat bijna alle boekpersonages en filmpersonages een mary-sue zijn.

    1 decennium geleden
  • UnicornL

    Non-sue.
    Mijn verhaal speelt zich wel af in de middeleeuwen dus veel van die vragen waren niet van toepassing. Ik vind haar wel een beetje een Mary-sue, behalve dan dat niemand haar mag en haar schoonheid ook een deel is van het plot.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?