Op welk Noxin karakter lijk je het meest?

Omdat mijn karakters in mijn verhaal elk een uitgedachte persoonlijkheid hebben en ik van dit soort dingen houd, maak ik er een simpel quizje over.

Mogelijke uitkomsten

Tosh Nailheart (3 x uitgekomen)

Jij bent overduidelijk erg gelijk aan de jonge held Tosh. Je hebt een gevoel voor avontuur en wilt de wereld verkennen. Je laat je niet stoppen voor je bij je doel bent en wilt graag nieuwe dingen leren, maar je zit jezelf erg tegen. Je bent soms niet eerlijk tegen jezelf en zoekt liever een weg buiten gevaren om, zonder risico.

Edna (1 x uitgekomen)

Jij lijkt vooral op Edna. De zwart geklede jongen met een koude persoonlijk. Achterna gezeten door het duistere verleden, zoek je een manier om jezelf in eer te houden en alles daarvoor uit de weg te ruimen. Niets moet proberen jou tegen te houden, of je zal ze persoonlijk uit de weg ruimen. Je bent erg passief en houdt alle commotie van ver af goed in de gaten. Als een echte analyst handel je en zal je blijven handelen, hoeveel je het ook mag irriteren.

Merthen Stormblade (10 x uitgekomen)

Humor, ambitie, verkenning en het sarcastisch bekijken van de wereld. Dit alles maakt je een echte Merthen. Je kijkt niet zo op problemen; de oplossing is er gewoon doorheen rammen. Hoewel je niet sterk bent in de nodige punten in je leven, houd je jezelf overeind met een vrolijke houding en heb je lak aan alle limieten. Dit alles komt wel een in een vlaag op je terug en je bent dan even moeilijk voor je omgeving, maar ook dt is maar tijdelijk.

Melina Goldlocket (10 x uitgekomen)

Yep, geef het toe: Je bent toch echt een verlegen typ als Melina. Je bent stil en onzeker, alles gaat met gemak over je heen en je zoekt liever een plaats waar je in vrede kan zijn met jezelf. De wereld ziet je als zwak en dat neem je het kwalijk, het onderdrukt je gevoelens en maakt de perfecte muurbloem. Dit alles vergaat als sneeuw voor de zon als je die ene spreekt die je begrijpt en alles met je deelt, voor die ene zou je dan alleswillen bieden om je hulpeloosheid te verontschuldigen. En dat loont voor allebei.

Tempra (2 x uitgekomen)

Druk is nog zacht uitgedrukt voor Tempra en dus ook voor jou. Je bent echt hyperactiviteit zelve en je korte lont staat hier mooi parallel met je beetje kinderachtige natuur. Je laat je niet onder de voet lopen en dat moeten mensen met een vuist voelen. Hoezo woorden? Daden werken toch veel beter? Dit alles zorgt er voor dat mensen wat erughoudend naar je zijn en dat stoort je wel eens. Maar je beseft dat dit allemaal wel afzakt naarmate je leven vordert.

Fulgen (1 x uitgekomen)

Gestoord zijn is niks vergeleken met jou en Fulgen. Je ziet de wereld in je achterhoofd brandden in je eigen vuur en verzwelging. Je fantasie is je alles en dit verdraaid je sociale leven enorm. Je spreekt snel in rare tonen die mensen niet begrijpen. Je humor is zeer uniek, slechts enkelen snappen deze en nog minder vinden het ook grappig. Je hebt een kleine kring met mensen met wie je omgaat, maar deze snappen je gestoorde natuur en zijn je ultieme steun.

Sentris (3 x uitgekomen)

Je bent aardig, te aardig. Je ziet deze wereld graag in je eigen handen en handelen zoals jij wenst en zorgt ervoor dat dt gebeurt. Je zoekt je vrienden zorgvuldig uit: Ze moeten nuttig voor je doeleinden zijn en makkelijk te sturen. je bent je vaak niet bewust van deze waarden, maar als je dit wel bent, zie je in dat je fout zit, of je gaat juist door. Je bent erg gespleten en dat stoort je interne geweten. Ben je goed, of kwaad?

Rogen (1 x uitgekomen)

Een boekenworm die liever in stilte van jezelf geniet. Omgaan met mensen doe je eigenlijk zelden en dat baartje omgeving zorgen. Je zit vast in een eigen wereld en wilt deze niet uit, je bent er veilig. Als je echter eens uit je schulp kruipt, ben je een van de sterkste persoonlijkheden die je kan vinden. Hoewel mensen ook hierdoor afgeschrikt worden, ben je altijd jezelf en laat je je niet buigen voor anderen.

Galactis (0 x uitgekomen)

Wat zou het jou moeten boeien? Je bent ijskoud in je visie en in je acties. Je bent liever bezig met je werk dan met het hele sociale gedoe hieromheen. Je bent schaamteloos en zegt keihard je ding, hoe hard het ook de gevoelens van de anderen kan schaden. Je bent ook ijverig en zal niet zomaar opgeven voor je alles hebt gegeven, maar bent je er ook van bewust wanneer het te ver gaat.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?