Welk spel past bij jou?

Welk spel voor de computer- of spelcomputer past er bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Grand Theft Auto (75 x uitgekomen)

Jij houdt ervan om vrijheid te hebben en je eigen poppetje te kunnen besturen in een grote stad. Bij dit spel ben je een man die voor zijn gang- of maffia allerlei missies moet uitvoeren. In dit spel zijn ontzettend veel mogelijkheden, waaronder auto's stelen en autorijden, mensen neerknallen, een prostituee oppikken en nog veel meer. Houd je van geweld en actie, maar ook van vrijheid en lol maken, dan is dit echt een spel voor jou!

Er zijn ook verschillende delen van, zowel voor de computer als de playstation; Onder andere: GTA Vice City, GTA San Andreas en GTA IV, Liberty City of Chinatown wars.

De Sims (54 x uitgekomen)

Dit spel is echt iets voor jou. Hierbij is het de bedoeling dat je zelf een famillie creeërt, en het leven van deze mensen gaat bepalen. Als eerste bepaal je zelf hoe je Sims eruit zien, en dan kun je een famillie gaan maken. Vervolgens moet je een huis bouwen - of je koopt een huis voor je gezin. Daarna kun je het huis in gaan richten, en als dat klaar is kun je je Sims gaan besturen van een afstand. Je kunt alles bepalen wat ze gaan doen, zoals douchen, een maaltijd maken, met elkaar gaan praten enzovoort. Ook kunnen de Sims gaan trouwen, zich voortplanten en uiteindelijk komt er ook weer een eind aan hun leven.

Er zijn van dit spel ook verschillende delen, namelijk De Sims Deluxe edition met verschillende uitbreidingspakketten, en daarnaast is er nog de Sims 2 en de Sims 3 waarbij ook weer uitbreidingspakketten zijn. Deze spellen zijn er voor de computer, op de Nintendo DS of de playstation.

Rollercoaster Tycoon (10 x uitgekomen)

Dit spel past echt bij jou. Je moet bij dit spel, zoals misschien al wel duidelijk is, een pretpark bouwen. Je kunt beginnen met een leeg stuk land, waar je langzamerhand een groot pretpark opbouwt door steeds nieuwe atracties aan te schaffen en op verschillende manieren klanten te trekken. De belangrijkste attractie is natuurlijk de achtbaan, waar er veel verschillende soorten van zijn. Je kunt zelf een achtbaan bouwen, of één van de bestaande achtbanen uitkiezen. Ook zijn er nog veel andere attracties, maar je moet ook rekening houden met de behoefte van bezoekers aan eten- en drinkenswaren, toiletten, bankjes en nog meer. Zelf vind ik dit een erg leuk spel!

Er zijn 3 delen van dit spel, die je kunt spelen op de computer.

Zoo Tycoon (11 x uitgekomen)

Jij bent een echte dierenliefhebber, dus daarom is dit zeker een leuk spel voor jou. De bedoeling is dat je een ''Zoo'' maakt, aldus een dierentuin. Je begint met een leeg stuk land, en daarna moet je zelf paden aanleggen, voorzieningen voor de bezoekers aanleggen en natuurlijk dierenverblijven maken. Je kunt kiezen uit veel verschillende, wilde dieren. Je moet er ook om denken dat elk dier een ander soort verblijf nodig heeft. Een krokodil moet bijvoorbeeld veel water in zijn verblijf hebben, terwijl een kameel juist helemaal geen water nodig heeft. Nadat je een dierenverblijf met dieren hebt gemaakt, moet je ook zorgen dat er personeel is die de dieren verzorgen. En zo moet je dus je dierenpark gaande houden.

Dit spel speel je op de computer of nintendo DS en er is een deel één en twee van. Ook is er nog een deel bij waarbij er ook dinosauriërs bij zijn.

Halo (46 x uitgekomen)

Jij houdt echt van schietspellen en daarom is dit echt iets voor jou. Bij dit spel genaamd 'Halo' is het de bedoeling dat je al je vijanden uitschakeld. Jij bent een soort van soldaat van een leger, en je moet op een bepaald eiland allerlei buitenaardse wezens proberen uit te schakelen. Samen met je groepsgenoten moet je door het gebruik van verschillende wapens proberen de vijanden, die ook bewapend zijn te doden, en zo het spel proberen te halen.
Bij dit spel kun je niet alleen het verhaal volgen en de missies uitvoeren, maar je kunt ook doormiddel van een LAN-verbinding tegen vrienden spelen, wanneer die dit spel op een andere computer spelen.

Van dit spel is er een deel 1,2 en 3. Je kunt het op de computer, playstation of Xbox spelen.
(Tip: Deel 1 kun je ook gratis downloaden op het internet)

Trackmania (5 x uitgekomen)

Jij bent een echte liefhebber van racespellen, Trackmania is het ultieme racespel! Bij dit spel heb je een echte formule 1 raceauto, waarmee je over veel verschillende banen kunt racen. Elke baan heeft een andere rang van moeilijkheid, dus kun je zelf kiezen hoe moeilijk je het wilt hebben. Maar wat ook nog leuk is aan dit spel is dat je zelf een race baan kunt maken! Door een simpele manier van blokken kun je zelf de mooiste banen creeëren. Ook kun je zelf kiezen wat voor kleur auto je hebt en voor welk land jij bent. Daarna kun je tegen een aantal andere auto's racen, of multiplayer racen tegen vrienden, of gewoon je eigen records proberen te verbreken.

Dit spel speel je op de computer of op de Wii, en er is een deel 1 en 2 van.
(Tip: Je kunt deel 1 ook gratis downloaden via deze link: http://forum.i3d.net/downloads.php?do=file&id=1007)

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?