wie van the hunger games ben jij?

Welke tribuut van de hongerspelen ben jij?

Mogelijke uitkomsten

katniss everdeen (89 x uitgekomen)

Jij bent katniss everdeen, een meisje van 16, maar je bent erg volwassen voor je leeftijd. Je verzorgt je moeder en je zusje Prim sinds je elfde, toen je vader overleed in de mijnen, jaag je samen met je vriend Gale, illegaal in de bossen en heuvels rond District 12, en zorgt daardoor dat jullie kunnen overleven. je beschermt iedereen van wie je houd.

peeta mellark (67 x uitgekomen)

Peeta is een rustige jongen. Hij neemt nooit overhaast beslissingen. Hij is goed met mensen en woorden. Hij heeft best veel humor, en is een zachtaardige jongen. Hij kan behoorlijk jaloers doen, als het nodig is, en hij weet ook wel een paar truukjes om mensen stil te laten zijn. Hij vind het irritant als mensen hem uitschelden of onder druk zetten. Hij laat niet snel over zich heen lopen, gewoon omdat hij zich bijna nooit haast. Hij laat alles gaan zoals het gaat en ziet wel wat er gebeurt.

haymitch abernathy (10 x uitgekomen)

Jij bent haymitch. Haymitch kan goed helpen. hij kan heel irritant zijn en pesterig, als hij niet zo doet heeft hij eigenlijk altijd het beste met je voor.

rue (149 x uitgekomen)

jij bent rue. rue is klein en kan heel goed van voorwerp naar voorwerp springen. ze lijkt een beetje op een vogeltje. ze vertrouwt mensen die haar vertrouwen. ze probeert openlijke confrontaties altijd te vermijden. ze is heel intelligent.

cato (14 x uitgekomen)

jij bent cato. cato is een aggresieve, egoistische jongen die altijd wil laten zien dat hij de beste is. Hij heeft geen probleem met moorden en wil altijd koste wat het kost de beste zijn. iedereen die hem niet met hart en ziel haar vind hem aardig. cato is harteloos en ongevoelig. maar uiteindelijk blijkt dat hij toch om mensen kan geven.

tresh (61 x uitgekomen)

jij bent tresh. jij komt op het eerste gezicht aggresief en gemeen over. je bent erg gesloten. maar eigenlijk heb je een goed, warm hart, ben je vergevingsgezind en ben je nooit oneerlijk of onredelijk.

vossensnuit (2 x uitgekomen)

jij bent vossensnuit. vossensnuit is sluw als een vos en probeert altijd openlijke confrontaties te vermijden. ze is erg oplettend en rent overal voor weg. ze vertrouwt niemand. maar ze waant zich snel veilig als er geen mensen in de buurt zijn.

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?