Seven minutes in heaven - One Direction

Je gaat bij je buurjongen Harry seven minutes in heaven spelen. Hij heeft zijn beste vrienden uitgenodigd en jij je beste vriendinnen.

Giechelend draaien jij en je vriendinnen om. De jongens gaan nu voorwerpen in Louis' muts doen. Als Harry roept dat jullie weer terug kunnen draaien kijken de jongens je grijnzend aan. 'You first' je wordt rood en loopt naar Zayn toe, die Louis' muts vast heeft. Je stopt je hand erin en haalt er zenuwachtig iets uit.

Mogelijke uitkomsten

Niall James Horan (130 x uitgekomen)

Je pakt de gitaarband uit Louis' muts. Je kijkt rond van wie die is. Niall kijkt je eerst wat verlegen aan, maar verzameld dan wat moed om naar je toe te komen. Hij opent als een echte gentleman de deur en laat je er in. Niet veel later voel je twee handen op je billen en verschrikt draai je je om. Niall drukt zijn lippen op de jouwe en tikt met zijn tong tegen je onderlip. Je opent gewillig je mond. Jullie tongen spelen een spelletje en je legt je handen rond zijn nek. Er wordt ruw op de deur geklopt en van schrik open je je ogen. Niall lijkt ook verbaasd te zijn dat dit geweldige avondtuurtje nu al afgelopen is. Je voelt je rood worden en zonder nog een woord te zeggen open je de deur. Je hoort wat gegiechel van je vriendinnen, maar dat probeer je te negeren. Je gaat terug op de bank zitten en wacht tot je beste vriendin haar hand in Louis' muts steekt.

Click please

Liam James Payne (27 x uitgekomen)

Ik pak een lepel uit Louis' muts. Ik kijk om me heen om te kijken van wie die is. Liam staat lachend op en kijkt me met een sexy blik aan. 'Ik dacht dat je bang was voor lepels' grinnik ik. Hij lacht. 'Het was ook de bedoeling dat je niet verwachtte dat ik het was' hij trekt me mee de kast in en doet de deur op slot. De lepel die ik nog in mijn hand heb wordt uit mijn hand getrokken en op de grond gegooid. Liam tilt me op en ik sla mijn benen om hem heen. Mijn armen sla ik om zijn nek en mijn lippen zijn al snel op de zijne geplakt. De normale zoen wordt al snel veranderd in een tongzoen. Liam gaat met zijn mond van mijn mond naar mijn nek, waar hij kusjes in plaatst. Liam's handen verdwijnen onder mijn topje en strelen mijn rug. Er ontstaat al wat kippenvel op mijn armen en er gaat een rilling door mijn rug. Er wordt hard op de deur gebonkt. Ik schrik en druk nog een laatste kusje op Liam's lippen. Ik draai me om, haal de deur van het slot en loop weer heupwiegend naar de bank waar ik me op neer laat ploffen.

Click here

Zayn Javadd Malik (62 x uitgekomen)

Ik word rood en kijk naar de spiegel. Het is Zayn. Ik kijk naar de Bradford Bad Boii en word nog roder. Hij is zo stoer. Hij pakt me beet onder mijn knieholtes en tilt me omhoog. Mijn vriendinnen beginnen keihard te gillen en ik zie net nog dat Zayn zijn middelvinger naar ze uitsteekt. In de kast zet Zayn me weer neer. Hij duwt me tegen de muur aan en drukt vurig zijn lippen tegen de mijne. Ik laat me helemaal gaan en zoen hem terug. Mijn truitje ligt al snel op de grond. Zayn bijt op het randje van mijn BH en trekt hem met zijn tanden een stukje naar beneden. Hij masseert mijn rug en drukt er kusjes op. Ik voel iets op mijn kont. 'Mijn nummer, dan kunnen we dit rustig afmaken' knipoogt hij. Ik knik hevig en trek mijn shirt weer over mijn hoofd. Zayn verlaat de kast, zonder nog maar iets te zeggen.

Click please

Louis William Tomlinson (41 x uitgekomen)

Ik vis een wortel uit Louis' muts en kijk lachend naar boven. Louis is een stukje groter dan mij en grijnst. Louis gooit zijn muts naar Harry, die hem behendig vangt. Louis pakt mijn hand en trekt me mee naar de kast. Hij streelt mijn wang en geeft er zachte kusjes op. Daarna pakt hij mijn hand en streelt die met zijn duim. Hij drukt zijn lippen zachtjes op de mijne en onze lippen passen perfect op elkaar. Hij pakt mijn heupen en trekt me dichter tegen hem aan. Ik doe dat maar al te graag en sla meteen mijn armen om zijn nek. Mijn handen woelen door zijn haar en trekken aan zijn bretels. Louis grinikt en zucht hard. Er wordt op de deur geklopt. Ik laat Louis los en open de deur. Mijn beste vriendin lacht om mijn treurige gezicht. 'Had a great time?'

Click please

Harry Edward Styles (129 x uitgekomen)

Ik pak een pakje condooms uit Louis' muts en lach. Ik weet al van wie die zijn. 'Harry' lach ik. Harry stopt zijn hand in mijn achterzak en trekt me mee naar de kast. 'Ik wist al dat jij het wa-' verder kom ik niet, want Harry snoert mijn mond door zijn lippen op de mijne te drukken. Zijn handen gaan automatisch naar mijn kont en mijn handen hang ik losjes om zijn nek. Harry's handen verdwijnen niet veel later onder mijn truitje en trekken mijn BH los. Zijn handen masseren mijn borsten terwijl hij me nog steeds zoent. Niet veel later grijpt Harry mijn BH van de grond en geeft hem aan mij. 'Je kunt altijd langskomen hoor babe! Je weet waar ik woon' knipoogt hij. En hij verlaat met die woorden de kast.

Click here

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • NinaK

    Louis<3

    1 decennium geleden
  • cuddlehoran

    Hazza (;
    Vervolgjee ?? (H)

    1 decennium geleden
  • OhSnapItzMe

    Love youuuuu(H)

    1 decennium geleden
  • neexoxo

    louis

    ik weet nie wat het is maar ik heb hem steeds weer... bij elken quizz(H)(H)

    1 decennium geleden
  • lirrylove

    Liam vervolg

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?