Welk team van Mario&Sonic past het beste bij jou?

Ik heb 5 teams gemaakt, met elk 4 spelers! Doe de quiz en je weet wie je bent van de wereldberoemde gamesporters!!!!!xDxD

Made by jim

Mogelijke uitkomsten

Blaze, Daisy, Peach, Amy (16 x uitgekomen)

Een werelberoemd meidenteam. Tot de psychische Blaze, vanaf de krachtige Amy Rose! All-round is het meest in jouw team, maar skills en speed heeft ook een rol! Alleen kracht en stamina, daar hebben jullie geen kaas van gegeten!

Mario, Sonic, Shadow, Luigi (31 x uitgekomen)

De wereldberoemde snelle en krachtige egels tot de beroemde Mario en Luigi! Jullie hebben veel kaas gegeten van All-round, snelheid en ook kracht speelt een rol daarin. Alleen Stamina& Skills, that's not all the best!

Wario, Waluigi, Metal Sonic, DR Eggman (4 x uitgekomen)

Team 1 van het kwaad! Wario staat niet op de plaat, maar in jullie team zit snelheid, stamina, skills en kracht speelt ook een rol! Alleen we kunnen jullie geen all-round adviseren!

Bowser, Bowser JR, Vector, Knuckles (0 x uitgekomen)

Knuckles en Vector staan nog niet op de foto, maar de werelberoemde Bowser JR en Bowser wel! Dit is het echte krachtpatser team! Stamina, Kracht, Snelheid, dat is wat jullie het meeste bezit! Skills en All-round, dat is alleen een stuk minder!!!!! Andere foto met Knuckles en Vector volgt nog...

Yoshi, Silver, Tails, Donkey Kong (22 x uitgekomen)

Foto met Donkey kong en Tails volgt nog!
Jij bent team Yoshi!
Skills, kracht en snelheid bezit jij! En wees daar maar trots op, want dat is nog beter dan All-Round!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?