Welk beroemd persoon ben jij?

Ben jij Paris Hilton, Albert Einstein, Justin Bieber, Michael Jackson, Doutzen Kroes of Shakespeare? Vind het uit in deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Paris Hilton (30 x uitgekomen)

Jij bent best verwend en een diva, maar je werkt hard om je doelen te bereiken. Je hebt mensen die je extreem haten en mensen die je juist geweldig vinden, maar daar trek je je niets van aan. Het liefst zit je de hele dag in de tuin van je dure villa in de zon je schattige chihuahua te aaien!

Albert Einstein (6 x uitgekomen)

Jij bent heel slim maar niet iedereen begrijpt je. Toch hebben mensen wel eerbied voor je. Wiskunde is je beste vak en je kan zo van alles uitvinden. Helaas is dat al voor je gedaan. Je bent waarschijnlijk ook dyslectisch, maar in wiskunde blink je uit!

Justin Bieber (3 x uitgekomen)

Jij bent een jonge met een engelenstem. Helaas zing je alleen maar over de liefde van meisjes met je hoge stemmetje. Daardoor hebben veel jongens een hekel aan je, ook omdat je knap en rijk bent en alle meisjes kan krijgen. Maar het liefst zit je thuis op je gitaar liedjes te verzinnen.

Michael Jackson (30 x uitgekomen)

Jij bent Michael Jackson, 's werelds grootste popsensatie! Helaas heb je een heftig verleden en alle roem stijgt je naar je hoofd. Toch zal je bij iedereen in het hart blijven en heb je ontelbare hits gescoord!

Doutzen Kroes (2 x uitgekomen)

Jij bent prachtig en je staat stevig in je schoenen. Je bent een geweldig model maar wel een beetje ijdel. Je bent een voorbeeld voor heel veel meisjes en dat weet je!

Shakespeare (10 x uitgekomen)

Jij bent heel goed in schrijven, hoewel niet iedereen je werk begrijpt. Maar de verhalen zijn prachtig en het is heel poëtisch geschreven. Je kan ook toneelstukken schrijven en daar ben je vooral bekend om.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • QWERTYUIOP00

    Ajnstajn. ^^
    Van de dingen die hier bij staan klopt die wel het meeste.

    8 jaar geleden
  • F4Nina

    Paris Hilton klopt geen ene reet van de beschrijving al zo ben ik echt niet meiden zo als Paris Hilton haat ik zien er uit als sloeries en dat ben ik niet

    ik draag geen make-up en geen trutten meisjes meisje dingen ik vind het een belediging dat ik Paris Hilton als uitkomst kreeg wat een stomme quiz is dit dan ook nogmaals die beschrijving enzo meiden die zo zijn zijn sloeries en je weet wel en ik haat zulke meiden mensen DUS

    9 jaar geleden
  • Dominique03

    Shakespeare ;)

    1 decennium geleden
  • SnOePiNuPoEp

    Michael Jackson , oke dan xd

    1 decennium geleden
  • Lovingxoox

    Michael Jackson!
    Hij is goed maar ik zie niks van mezelf in hem...xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?