Welk dier past het best bij jou?

Wil jij weten of je maatje wel het goede maatje is? Of ben je gewoon nieuwsgierig welk dier er bij jou past? Doe dan snel deze quizzzzzzz!

Mogelijke uitkomsten

Hond (7 x uitgekomen)

Honden zijn hulpzame dieren die graag voor je werken. Een maatje voor je leven als je er goed voor zorgt!

Kat (10 x uitgekomen)

Lief, aaibaar, knuffelig. Ideaal als je niet veel werk wilt doen of als je vaak weg bent. Ze kunnen lang alleen zijn, maar ze hebben ook nog wel eten en drinken nodig!

Spin (0 x uitgekomen)

Eng en Griezelig. Als je denkt: daar hou ik wel van. Dan moet je voor een spin gaan. Ze zijn vaak harig en eng. Handig voor Halloween en als je van spinnen houdt!

Paard (0 x uitgekomen)

Je kan er op rijden en je moet er wel wat voor over hebben. Een grote tuin is ook vaak wel handig, maar dan heb je ook een heel lief beestje voor je deur staan. Als je houdt van een beetje actie en je houdt ook wel veel van ze, dan moet je ze gewoon nemen! (en een shetje kost al helemaal niet zo heel veel.)

Konijn (0 x uitgekomen)

Houd jij van zacht en lief? Dan is een konijn vaak wel wat voor jou. Ze hebben een hok nodig, maar dan heb je weel een beestje erbij. Eten en drinken is ook wel handig!

Vis (0 x uitgekomen)

Willen je ouders niet veel doen of hou je niet echt van knuffelen? Kies dan voor een simpele vis. Ze zijn leuk en je moet er wel wat voor over hebben, maar dan hoef je niet echt veel te doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Winstonlover

    ben een hond(huil) geen paard(huil)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?