Welke van mijn Barbies ben jij?

Het zijn examens. Ik verveel me. Daarom ga ik nu deze test maken :D

Mogelijke uitkomsten

Beau (4 x uitgekomen)

Jij bent de stijlvolle sportievelinge. Je houdt wel van een uitdaging en kan in tegenstelling tot veel Barbies je mannetje wel staan. Ken vindt u leuk omdat je niet zo tuttig bent en goed gevoel voor humor hebt. Jij leeft voor sport en doet dat ook dagelijks. Je hebt ook zo die typische winnershouding en je hebt een flinke hoop doorzettingsvermogen. Ook kan je niet tegen verveling en moet je altijd iets te doen hebben.

Valentina (1 x uitgekomen)

Jij bent HOT. Je houdt van glitters, bling, luxe en een feestje. En je ziet er altijd hot uit dus, daarom trek je Ken zo aan. Jij verzorgd uzelf ook altijd supergoed en veel mensen vinden je uiterlijk "perfect"! Je bent wel een beetje jongenszot en alcoholist soms. Ook heb je een rijke pappie die alles voor je betaald.

Jolie (1 x uitgekomen)

Jij bent een geboren ster. Jij hebt een voetje binnen te weten krijgen in het sterrenwereldje. Je houdt van luxe en geld en je hebt allebei ter beschikking. Je bent populair en iedereen kijkt naar je op. Meestal doe je wel wat uit de hoogte en voel je je een beetje te goed voor anderen. Maar die allures en je schoonheid is een combinatie die Ken wel ziet zitten als een enorme uitdaging die hij grijpt met beide handen. Je bent een diva en je voelt je te goed, maar je bent ook te goed, dus dan is dat niet erg.

Laura (2 x uitgekomen)

Jij bent altijd goedlachs en vrolijk. Je weet hoe belangrijk vriendschap en een glimlach in het leven zijn. Jij komt even goed overeen met jongens als met meisjes. Je bent tof om mee rond te hangen. Soms ben je een beetje een tomboy, maar ja, niet iedereen moet zich altijd even meisjesachtig gedragen! Je bent Kens beste maatje, maar stiekem is hij verliefd op je.

Katrijn (0 x uitgekomen)

Jij bent sexy en mysterieus. Je bent vriendelijk altijd maar soms ben je wat verlegen. Je bent heel down-to-earth en gaat nooit zweven. Je weet wie je bent en je accepteert jezelf. Dat geeft je toch wat zelfbewustheid en vertrouwen. Maar toch blijf je altijd bescheiden. Ken en jij hebben elkaar al opgemerkt sinds de eerste keer dat jullie elkaar zagen en spraken, maar voor jou moet niets overhaast worden en jij laat Ken dus lekker het initiatief nemen.

Mariposa (0 x uitgekomen)

Mariposa, een mooie vlinderfee, met glinstervleugels, een magisch idee! En verander haar jurk, kies een mooie kroon, glinstervleugels: wonderschoooon! Mariposa , een mooie vlinderfee!

Marie (8 x uitgekomen)

Jij bent super schattig en verlegen. Echt een cuutie tot den duuzendste. Je gaat altijd blozen en giechelen. Ken vind je ook echt superschattig en lief. Je doet alleen zo verlegen, maar eens je mensen kent, ben je echt een superlieve en doe je alles om ze te helpen. Jij accepteert iedereen zoals ze zijn en veroordeeld niemand. Daarom heb je ook wat rare vrienden.

Kim (4 x uitgekomen)

Jij ziet er uit als een california girl. Je bent lekker en gemakkelijk te krijgen, ook ben je makkelijk in de omgang, hou je van dramatische en grappige situaties en ben je sociaal. Soms gedraag je je een beetje sletterig, maar ach, het plezier dat je er voor in de plaats krijgt vind je het waard. Met jou is het altijd lollig en plezant. Je neemt ook niks echt serieus.

Roxanne (1 x uitgekomen)

Jij bent super intelligent en slim en je cijfers zijn alles voor je. Nou wat? Jij wil gewoon een mooie diploma kunnen halen zodat je zelfstandig het leven aankan later. Je wilt het altijd beter weten en kan niet goed tegen kritiek, maar voor de rest ben je wel een supermeid. Met jou kan Ken echt een conversatie houden want jij bent een beauty met brains en dat ziet hij zeker zitten.

Rosalinda (2 x uitgekomen)

Jij bent geschift, gek, gestoord en altijd onvoorstelbaar. Je doet de raarste dingen en je denkt nergens bij na. Het ene moment denk je dat je een dolfijn bent en het ander moment gedraag je u als een bitch. Zo heb jij wel 10000000 verschillende gezichten en persoonlijkheden. Mensen vinden je raar. Je doet altijd iets anders dan van je verwacht word en je bent eigenlijk niet te vertrouwen. Jij bent gewoon gek! Ook heb je een obsessie voor de kleur roze, ga je makkelijk wenen en heb je een irritante lach. Maar Ken vind je in tegennstelling tot alle andere mensen hilarisch!!

Chantal (1 x uitgekomen)

Jij bent de leuke rockchick. Je houdt van muziek en wil gewoon jezelf zijn. Je bent een harde werker en studeert voor kapper. Je hart is moeilijk te veroveren omdat je nu eenmaal niet zo met jongens bezig bent, nou ja, niet op liefde vlak dan , wel op vriendschappelijk ;) Ken vindt je superstoer en doet alles om jou schijnbaar onmogelijk te veroveren hart te veroveren. Jij hebt je Ken zeker onder de sloef. Je bent fun en leuk en durft alles. Je bent een échte vriendin

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Bojanaxx

    Hmm.. wel apart dat je barbie's in je quiz deed. Maar ik moet zeggen dat je echt je best hebt gedaan. Zoals je met die Katrijn haar haar ook mystirieus hebt laten vallen. Wauw haha & ik was Marie. :)

    1 decennium geleden
  • RatzLove

    Roxanne,klopt precies

    alleen een beetje stoere naam voor zo'n karakter

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?