Op welke '1D' cutie lijk jij?

ook weten op wie jij van one direction lijkt?
je weet het na deze quiz :)

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan. (23 x uitgekomen)

Je lijkt op Niall Horan je bent een echte vreetzak en nogal een gevoellig persoon en praat niet zo makkelijk over je gevoelens. Gelukkig heb jij je vrienden waar je super blij mee bent die je altijd proberen op te vrolijken door grappige dingen uit te halen. Ook jij zorgt ervoor dat ze niet down blijven en doet er alles aan om een lach op hun gezicht te krijgen :)

Liam Payne (20 x uitgekomen)

Je bent net zoals Liam Payne, je kant goed met mensen praten die het eventjes moeilijk hebben. En zal er ook altijd voor ze proberen te zijn. Je gaat je zelf ook een beetje rot voelen als je vrienden down zijn. Je houd je vrienden ook goed in de gaten, als er wat gebeurd kun jij ze altijd helpen. Meer mensen zouden zo'n instelling als jou moeten hebben!

Louis Tomlinson (21 x uitgekomen)

Je uitkomst is niemand minder dan Louis Tomlinson. Je houd er van om lol te maken, maar als het er op aan komt kan je ook serieus zijn. Je bent meestal vrolijk en weet iedereen om je heen ook altijd vrolijk te maken. Als jij er bent is het meestal een feestje. Ook ben je iemand die goed met mensen kan praten, je vind vriendschap belangrijk en je wilt dus ook zoveel mogelijk tijd met je vrienden door brengen en er voor ze zijn als ze iemand nodig hebben.

Zayn Malik (20 x uitgekomen)

Je houd er wel van om regels te breken, net zoals Bradford bad boy Zayn malik. Regels zijn gemaakt om te breken. Je bent ook niet bang om je mond open te trekken. Maar toch heb je ook een stille en mistrieuse kant. Je bent een aardig gevoellig typ. En vertrouwd niet iedereen zomaar. Het duurt even tot ze je leren kennen, maar als ze je eenmaal kennen zien ze dat je een lief persoon bent waar je mee kunt lachen. Je komt voor je vrienden op en dat is iets wat je altijd zult blijven doen.

Harry Styles (16 x uitgekomen)

Jij lijkt op niemand minder dan onze krullenbol Harry Styles. Je bent een persoon met heel veel energie en het liefst de lacht. Je hebt je gevoelige kanten en vind het niet erg om ze te laten zien. Je bent niet iemand die alles op kropt en praat er liever ook over. Je maakt graag lol met je vrienden waar je heel blij mee bent, omdat ze er altijd voor je zijn als je ze nodig hebt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • tesspoepchinees

    Niall (yay!!!) Hij is so Hot en Cute❤️

    9 jaar geleden
  • Glambertx

    (H)

    1 decennium geleden
  • Glambertx

    (L)

    1 decennium geleden
  • Glambertx

    Louis (l)

    1 decennium geleden
  • xAlma

    ik heb zelf ook zayn malik haha.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?