Hoe vind je je het leven?

Heb je respect voor het leven,of wil je liever alles opgeven en van deze wereld weggaan,wat zeggen je gebeurtenissen over je visie op het leven?

Mogelijke uitkomsten

Never give up (237 x uitgekomen)

Ik weet dat het leven hard is,ik heb ook veel meegemaakt. zoals mijn moeder die 2 zelfmoorpogongen heeft gedaan en een miskraam heeft gehad,ik verloor haar dus bijna. En door haar alcoholprobleem moetsen mijn jongere broer en zus naar een pleeggzein en ik ook,ik ben er weggelopen. Ze zitten nu al 3 jaar in een pleeggezin en er komt maar iedr keer een half jaar bij,ookal belooft het jeugdcomité dat het stopt. maar ik heb en had het gevoel dat het nooit zal stoppen,en gisteren hoorde ik dat er nog een half jaar bij was. Ik stortte in en verloor de hoop,ik begon te wenen in de klas,en normaal huil ik nooit,maar dan ook nooit. maar ii verlies de hoop nooit,en vanbinnen heb ik me gevoelloos gemaakt door opkroppping. Maar het maakt me wel sterker en geeft me een beter tekomst om niet dezelfde fouten als mijn moeder te maken. En ik heb mijn vader nooit gekend,vorig jaar zat ik in de put en probeerde zelfmoord te plegen,maar daarna realiseerde ik dat er teveel mensen zijn die om me geven en van me houden,dus je bent nie alleen. Denk maar aan vrienden en familie. Ik heb zoveel meegemaakt en zoveel moeten doorstaan,maar het heeft me wel sterker gemaakt. En dat ben ik nu ook nog. Dus wat er ook gebeurt,geeft het leven niet op,want er zijn teveel mooie dingen xx

Statistieken

Statistieken

Reageer (39)

  • OosterEiland

    Wow, ik leef met je mee

    9 jaar geleden
  • MyCuties

    Wow, supermooi(H) Ik heb echt respect voor je(H) Veel sterkte nog zeg!

    1 decennium geleden
  • SsSharon

    jeetje, wat een verhaal...
    krijg er gewoon kippenvel van:|

    “May the love hidden deep inside your heart find the love waiting in your dreams. May the laughter that you find in your tomorrow wipe away the pain you find in your yesterdays.” (H)(H)

    (deze helpt mij altijd als ik down ben)

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    Wauw, dit is prachtig, respect hoor!

    <3

    1 decennium geleden
  • xximkexx

    super mooi :)
    you really cheared me up :)
    er zijn vast wel mesnen die van me houden, misschien alleen niet zo veel

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?