Welke anime past bij jou? -anime plaatjes-

Titel is duidelijk

Mogelijke uitkomsten

Naruto (2 x uitgekomen)

Genre: Actie

Naruto: De jonge Uzumaki Naruto is als de pest in de Konohana (Hidden Leave Village). Niemand mag hem en hij heeft geen vrienden. In hem zit de Kiubi (Nine Tailed Fox), die de Konohana een keer verwoest heeft. Als Naruto slaagt voor zijn Shinobi (Ninja) school, komt hij in een team te zitten met de getalenteerde Uchiha Sasuke, het meisje op wie hij verliefd is, Haruno Sakura en met zijn Sensei (Leraar) Kakashi Hatake...

Naruto Shippuuden: Na drie jaar keert Naruto terug naar Konohana na zijn training met Jiraiya. De Akutaski hebben Gaara ontvoerd en Naruto gaat met zijn vrienden achter hen aan. Naruto gaat zal de grootste oorlog in de geschiedenis van de shinobi meemaken...

Lengte: Lang, daarom is de anime in tweeën gesplitst. In twee seizoenen van elk wel rond de 200 episodes

Anime: Loopt nog
Manga: Loopt nog

Subs of dub. ; Ik raad echt de subs aan! Naar mijn mening is de dub echt verschrikkelijk...
Site: animefav.net

Bleach (10 x uitgekomen)

Genre: Actie

Bleach: Ichigo ontmoet de Shinigami (Soul Reaper) Rukia Kuchiki en zijn leven veranderd op slag. Als Substitute Shinigami moet hij de levende (en de doden) beschermen tegen Hollows (slechte geesten). Wanneer blijkt dat Rukia een misdadiger is uit de Soul Society, gaat Ichigo haar achterna om haar te redden...

Lengte: LANG! 15 seizoenen.

Anime: Afgerond
Manga: Loopt nog door

Subs of Dub: Zelf raad ik de Sub aan, vooral omdat niet alle episodes al dubbed zijn. Niet alle episodes staan op youtube.
Sites: 4bleach.com. (alle episodes subs, ook dubs staan er)
Op Ipod: Crunchyroll. Op Ipod te zien met: animefave.net

DN Angel (3 x uitgekomen)

Genre: Romantiek (actie)

DN Angel: Daisuke Niwa is een normale jongen van 14, valt niet erg op en is eigenlijk een sukkeltje. Maar Daisuke heeft een dubbele persoonlijkheid . Phantom Dark. Hij is een dief, maar steelt alleen kunst. Daisuke probeerd niemand het te laten merken, maar Hiwatari blijkt meer te weten dan hij laat zien...

Lengte: Kort, rond de 20 episodes

Anime: Afgerond
Manga: Afgerond

Subs of dub: Zelf keek ik hem in dub
Site: alle dub (op een paar "parts" na) staan op youtube.com

Hellsing (5 x uitgekomen)

Genre: Actie, vampier

Hellsing: Seras Victoria werkt bij de politie en met haar team zitten ze achter een priester aan. Maar het hele team wordt vermoord en veranderen in Ghools (zielloze lichamen die worden bestuurd door een vampier). Alucard red haar uit de nauwe situatie, en drinkt Seras' bloed. Seras moet nu samen met haar meester (Alucard) werken in Hellsing. Een organisatie. Alucard en Seras beschermen de mensen tegen de bloedlust van de vampiers...

Lengte: redelijk, rond de 60 episodes

Anime: Afgerond
OVA: loopt nog
Manga: (?)

Subs of Dub: Subs, de dub is wel goed gedaan, met een prachtig "bloody" english accent
Sites: Youtube.com

Chrno Crusade (0 x uitgekomen)

Genre: Religie

Chrno Crusade: De non Rosette en haar hulpje Chrno werken voor de kerk als devil killers. Zij doden de demonen die op hun pad komen. Rosette's broertje was lang geleden verdwenen en zij doet alles om hem terug te vinden, terwijl Chrno andere zorgen heeft. Hij heeft keuzes gemaakt die hij niet had moeten maken, maar is het wel mogelijk om zijn fouten terug te zetten?

Lengte: Redelijke lengte. (?)

Anime: Afgerond
Manga: Afgerond

Subs of Dub: Ik heb dubs gekeken. Raak alleen niet verward! In dub is het: Devils, en in Sub is het Demons
Site: Youtube

Umineko no naku koro ni (18 x uitgekomen)

Genre: Bloed, mysterie, hersenkraker

Umineko: De Ushiromira familie komt samen op hun eiland. Alleen, het blijkt dat hun grootvader een geldschieter had. Beatrice, the Golden Witch.
Beatrice laat weten dat ze alles wat hij van haar had gekregen terug zal nemen, de kinderen van hem vallen daar ook onder. Battler Ushiromira ontkent de magische krachten van Beatrice met al zijn macht. Beatrice neemt zijn uitdaging aan en laat de gebeurtenissen op het eiland elke keer herhalen. Battler moet bewijzen dat de moorden gedaan hadden kunnen worden door mensen, maar is dat wel mogelijk?

Lengte: Redelijk: 4 seizoenen. Elk voor een keer dat de tijd wordt terug gedraaid.

Anime: Afgerond
Manga: Afgerond

Subs of Dub: Ja... duidelijk subs, er bestaat geen dub namelijk (op fandubs na, maar die zijn verschrikkelijk)
Sites: Alles staat op Youtube.com



Anime die er op lijkt: Higurashi no naku koro ni.
Een groep vrienden in Hinamisawa (?), elke keer wordt er wel één gek. Kunnen de andere hem/haar stoppen voor iedereen verdwenen is?
Wat heeft de Vloek van Ohiashiro (?) hiermee te maken? Waarom verdween Satoshi? Hoe komt het dat iedereen door vóór het plan van de dam stond is gestorven of verdwenen?

Lengte: 1ste seizoen redelijke lengte
Site: Youtube.com

Ouran Highschool Host Club (4 x uitgekomen)

Genre: Romantiek, humor

OHHC: Wanneer de ere student per ongeluk de Host Club binnenloopt, ontstaat er meteen een nieuw lid. Een probleem: ze is een meisje...
Romantiek ontstaat in de club, want ze is best leuk ook al is ze anders...

Lengte: Redelijk kort

Anime: Afgerond
Manga: Afgerond

Subs of dub: Dub
Site: Youtube.com

Sword Art Online (4 x uitgekomen)

Genre: Internet, toekomst, actie

SOA: Wanneer een hele groep gamers van het spel: Sword Art Online, niet meer kunnen uitlogen krijgen ze te horen dat het onmogelijk is het spel te verlaten.
Het is dus echt, sterf je in het spel, sterf je in het echt. Ze moeten hogere levels behalen, meer vijanden verslaan en hun vrienden zien sterven. Alles om te overleven. Om het spel te verslaan... wat moeten ze anders doen?

Lengte: (?)

Anime: (?) Loopt nog
Manga: (?) Loopt nog
Site: animefave.com

(ik weet er niet veel over omdat ik net begonnen ben met het kijken)

Code Geass (1 x uitgekomen)

Genre: Anti-hero, toekomst, hersenkraker, actie

Code Geass: Japan is veroverd door Brittannië, en heet nu Area 11. De Japanners zijn nu niets meer dan nummers, de Elevens. De zoon van de Keizer van het rijk is lang geleden door zijn vader verstoten en zit nu met een valse naam op school een vals leven te lijden. Wanneer Lelouch di Brittania in een terroristen aanslag wordt gemengd, ontmoet hij C.C (cee two). Zij geeft hem de krachten om iedereen te laten doen wat hij wil als ze in zijn ogen kijken: Geass.
Met deze krachten neemt Lelouch het op tegen Brittannië voor zijn wraak. Hij neemt het masker en noemt zichzelf Zero, samen met de Black Knighst, strijd hij voor de zwakke... waar weet hij de gevolgen?

Lengte: Redelijk, rond de 60 episodes. 2 seizoenen

Anime: Loopt door (volgens geruchten bezig met een seizoen 3)
Manga: (?)

Dub of subs: Bepaal zelf maar, beide vind ik ze goed
Site: Youtube.com

Death Note (5 x uitgekomen)

Genre: Anti-hero, hersenkraker, mysterie

Death Note: Light Yagami is een verveelde, maar briljante student. Op een dag pakt hij een zwart notebook op van de grond het de letters: Death Note.
Bij de instructies staat: Iedereen, wiens naam geschreven wordt in dit notebook, zal sterven. Eerst geloofd hij het niet, maar wanneer hij de naam van een crimineel op tv opschrijft, sterft de man aan een hartaanval. De Shinigami Ryuk legt hem nog veel meer uit over het notebook. Light neemt de taak op zich om alle criminelen op de wereld te vermoorden. Maar de mysterieuze "L" zit hem op het spoor en wil niets liever om Light achter slot en grendel te hebben. Maar... geen van elk weet de naam en/of gezicht van de ander. Een race over wie als eerste de identiteit van de ander vindt. De eerste die bekend wordt, zal sterven.... Wie zal winnen? Wordt Light de god van de wereld?

Lengte: Redelijk,

Anime:Afgerond
Manga: Afgerond

Subs of dubs: DUB!! Normaal hoor je mij dit niet zeggen, maar de subs zijn echt verschrikkelijk slecht!
Site: Youtube

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?