Zou je mijn stories leuk vinden en welk boek past bij jou?

Een quizje om te kijken of mijn story en het vervolg ervan bij jou passen, zodat je meteen weet of het iets voor jou is of niet. Ook kom je erachter wat voor lezer je bent en welk boek bij jou zou kunnen passen.

Mogelijke uitkomsten

Ja! (52 x uitgekomen)

Mijn stories passen bij jou. Klik hier om het het eerste deel te lezen. Het is een thriller met onbekende personen, veel psychologisch drama en vooral veel cliffhangers, onverwachte wendingen en spanning. Er is ook een vervolg van.

Je houdt vooral van spannende, in goed Nederlands geschreven verhalen met veel onverwachte wendingen. Ook vind je diepgang leuk en hoop je dat de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Je hebt niets tegen romantiek, maar het hoeft van jou geen vaste plaats in het verhaal te hebben. De Hongerspelen is een boek dat bij je past.

Misschien (4 x uitgekomen)

Misschien passen mijn stories bij jou. Er zijn bepaalde elementen die niet je voorkeur hebben: misschien houd je niet van thrillers of onbekende personen, of lees je liever iets luchtigs. Als je het toch wilt lezen, kan dat zeker, dan kun je gewoon hierop klikken.

Je vindt spanning en wat romantiek prima, maar je houdt wat minder van bijvoorbeeld onverwachte wendingen of je vindt perfect Nederlands niet zo belangrijk. Waarschijnlijk vind je Chicklits met wat plot helemaal geweldig, Soul Beach is een boek dat bij jou past.

Nee (3 x uitgekomen)

Misschien houd je niet van onbekende personen, of van thrillers, of misschien heb je gewoon een hekel aan lezen. In elk geval zijn mijn stories niet wat je zoekt en dat kan. Veel plezier met de zoektocht naar andere leuke stories en laat het me maar weten als je er eentje hebt gevonden!

Je stelt niet veel eisen aan een verhaal, zolang het maar makkelijk wegleest. Daardoor zul je waarschijnlijk van Chicklits houden, of van boeken waarbij je niet na hoeft te denken. Als je toch wat van thrillers houdt, is Leugens wel een boek voor jou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Sevvalium

    Ja. Ik ga even kijken of het wat vind! (:

    1 decennium geleden
  • juultjexD

    jaaaa! ik hou vbooral van de boeken eragon, oudste en brisingr. het vierde deel moet ik nog lezen!(yeah)

    1 decennium geleden
  • FluffyUnicorn

    Ja :')

    1 decennium geleden
  • DeadlyBunnyxX

    Jaaa ,, toffe quiz;)

    1 decennium geleden
  • LostGirl97

    nee nou ja een andere keer beter
    verder wel een grappige quiz(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?