Welke Degrassi boy date jij?

Natuurlijk weet iedereen die Degrassi kijkt dat er veel Hotties in spelen, doe deze quiz en ontdek welke boy jij date(H)

Mogelijke uitkomsten

Adam (1 x uitgekomen)

Jij past presies bij Adam Torres,
Als hij word gepest kun je het niet pikken, hij wil laten zien wie hij is en houd dat vol. Steun hem daar in en alles komt goed.

Connor De Laurier (1 x uitgekomen)

Connor de Laurier is een aardige jongen die optrekt met Dave en Wesley. Connor heeft Asperger en houd van computeren.

Dave Turner (0 x uitgekomen)

Dave is jou perfecte date.
Hij is sportief en trekt veel op met Connor en Wesly, hij is klein, maar goed in basketbal. hij wil graag bij de populaire groep horen. Maar Wesly en Connor bewijzen hem dat dat helemaal niet nodig is om een goed leven te hebben.

Declan Coyne (7 x uitgekomen)

Declan Coyne is een rijke jongen en jou perfecte date. Hij weet heel wat van stijl en kan je alles geven wat je wil. Samen met zijn zusje Fiona en zijn moeder, rijzen ze heel wat af.

Drew Torres (22 x uitgekomen)

Drew is een populaire jongen met veel aandacht van meisjes, maar hij ook heel lief en hij is jou perfecte date.

Eli Goldsworthy (35 x uitgekomen)

Jou date is Eli.
Eli is een beetje een misterieuze jongen de opkomt voor zijn beste vriend Adam. Hij zoekt vaak ruzie met Fitz maar dan is dat om Clare of Adam te beschermen.

K.C. Guthrie (4 x uitgekomen)

K.C. heeft een moeilijke tijd gehad en is soms een beetje snel geïrriteert maar ik weet zeker dat jullie daar wel uit zouden komen, daarom is K.C. jou perfecte date!

Sav Bhandari (53 x uitgekomen)

Sav is een leuke jongen die heel verantwoordelijk en muzikaal is, hij kan goed dingen regelen en daar bij zit vast wel ergens een superleuke en speciale date voor jou.

Wesly Betenkamp (0 x uitgekomen)

Wesley is een lieve jongen die vaak onzeker is en zich verschuilt achter zijn vrienden Connor en Dave. Hij is geen prater maar hij zou er best wel bij willen horen, net als jij, daarom passen jullie zo goed bij elkaar.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?