Welke vrouwelijke superschurk ben jij?

Iedereen heeft wel een beetje superheld in zich. Blablabla, dat weten we nu wel. Laten we het nu hebben over superschurken. En dan wel vrouwelijke. Wil je weten welke superschurk in jou verscholen zit, doe dan snel deze quiz.

En lees ook mijn story: http://www.quizlet.nl/stories/93066/harley-quinns-true-story/

Mogelijke uitkomsten

Talia al Ghul (341 x uitgekomen)

Talia al Ghul is de eigenzinnige dochter van Ra's al Ghul en de knipperlicht minnares van Bruce Wayne. Zij is tweede in bevel van de League of Assassins.

Een meester van met de hand tot hand gevechten en zwaardvechten, duelleerde Talia met Batman bij verschillende gelegenheden en beschouwt hem als een waardig tegenstander.

Ondanks de ongrijpbaarheid van Batman, heeft haar aantrekkingskracht op hem alleen maar toegenomen, een attractie die haar vader aanmoedigt in zijn wanhopige zoektocht naar een mannelijk erfgenaam.

Talia weet dat ze op een dag kan worden gedwongen te kiezen tussen haar vader en haar geliefde.

Harley Quinn (260 x uitgekomen)

Harley Quinn was een Arkham Asylum psychiater toegewezen om de Joker te behandelen. Dokter Harleen Quinzel werd in plaats daarvan obsessief gefixeerd op haar patiënt, ervan overtuigd dat ze verliefd op hem is.

Ze hielp hem te ontsnappen en nam haar eigen criminele identiteit aan als Harley Quinn. Quinn is een gewelddadige en onvoorspelbare crimineel wiens enige motivatie is het bereiken van de Joker's goedkeuring.

Door zijn wrede en levendige aard, maakt haar dit in zekere zin gewoon een van zijn slachtoffers - zij het een heel gevaarlijke.

Sinds de Joker's Titan in overdosis terecht kwam in Arkham Asylum, is Harley's geest verder verslechterd. Ze is blind vastbesloten om een glimlach op zijn gezicht terug te brengen.

Poison Ivy (345 x uitgekomen)

Botanist Pamela Isley werd getransformeerd door een verkeerd uitgepakt wetenschappelijk experiment in een plant-mens hybride. Met chlorofyl door haar aderen stromend in plaats van bloed, ontwikkelde ze een giftige tintje en een feromoon aangedreven talent voor verleiding.

Haar unieke merk van eco-terrorisme brengt haar vaak in conflict met Batman, waarvan zijn ijzer hem meestal beschermt tegen haar verleidelijke krachten. Sinds haar ontmoeting met de Dark Knight op Arkham Island, is Ivy overgedragen aan Arkham City.

Schuilend in een wijnstok-vemost bolwerk, houdt Ivy de mensheid liever weg dan deel te nemen aan de bende oorlogen van Arkham City.

Catwoman (365 x uitgekomen)

Als een wees die geleerd heeft om te overleven op de straten van Gotham, wendde Selina Kyle zich tot diefstal om te overleven. Vastbesloten om het te doen met stijl, leerde vechtsport en deed aan gymnastiek om haar vaardigheden te perfectioneren.

Haar criminele activiteiten worden getemperd door een onwillig altruïsme, waardoor ze een wisselvallige schurk en af en toe een held is. Zij onderhoudt een gecompliceerde, vijandige relatie met Batman die vaak flirterig zijn en af en toe zelfs romantisch.

Sinds de opening van Arkham City, zijn de verslagen van Catwoman inbraken gedaald, hoewel geruchten uit de onderwereld haar jacht op Two-Face hebben zien maken voor een onbekende reden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

  • CloakBoy

    Catwoman

    1 decennium geleden
  • TR0PICAL

    Poison Ivy ;3

    x

    1 decennium geleden
  • Unfocused

    Harley Quinn but i think the joker is scary ;(

    1 decennium geleden
  • BlueSong

    Taila al Ghul

    1 decennium geleden
  • Avon

    Poisson Ivy ;d

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?