7 minutes in heaven met deltora Quest

je word door Jasmine in een kamer gezet verder zijn daar Jord/manus en dalin

iedereen geeft wat af en doet het in een mandje.

Mogelijke uitkomsten

Jord (19 x uitgekomen)

je pakt het steentje en jord staat op hij is een beetje nerveus en jullie worden de gang opgestuurd. 'hoi' zegt hij en je geeft hem een kus. hij word direct rood. je lacht er om en zo blijven jullie een tijdje staan tot hij jou een kus geeft, je stribbelt niet tegen en geeft je compleet aan hem over. het duurt niet lang of jullie worden naar binnen getrokken, je kijkt hem aan en gaat zitten.

manus (11 x uitgekomen)

je pakt de fluit uit het mandje en manus staat op, aaaah hij is klein en schattig, denk je bij jezelf. jullie worden op de gang geduwd en jullie kijken elkaar aan. verder blijven jullie staan, als je anders wilt gaan staan glijd je uit en manus vangt je 'je bent sterk dat zag ik niet aankomen' zeg je 'wij ralad's zijn erg sterk' legt hij uit, je gaat weer staan en jullie worden naar binnen geroepen, je loopt naar binnen en gaat weer zitten.

dalin (19 x uitgekomen)

je pakt een good luck charm uit het mandje en je kijkt om je heen maar je zit niet dat er iemand opstaat. 'ik sta achter je' hoor je iemand zeggen, je draait je om en ziet dalin staan en je word rood. jullie lopen naar de gang,'oke hij is best cute, zei ik dat nu net hardop' zeg je en je word nog roder.'eeeh ja' zegt hij. je kijkt in zijn paarse ogen en voor je het weet voel je zijn lippen op de jouwe. als hij klaar is kijk je hem in zijn ogen. 'jullie mogen weer naar binnen tortelduifjes' hoor je jasmine roepen en jullie lopen weer naar binnen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?