in welke hoofdstuk van jou leven bevind jij je

iedereen gaat verder in het leven. als je iets afsluit, zeggen mensen vaak dat je het hoofdstuk hebt afgerond, en dat je verder gaat met het volgende hoofdstuk. zit je in het begin van het boek, of heb je het al bijna uit en kan je verder met het volgende?

Mogelijke uitkomsten

hoofdstuk 1 (35 x uitgekomen)

je bent nog aan het begin van je levensboek, je hebt nog veel te leren, maar dat komt met de tijd. wees niet bang dat je het volgende hoofdstuk niet zal bereiken, het is minder moeilijk dan het lijkt

hoofdstuk 2 (12 x uitgekomen)

je bent al een beetje gevorderd in je boek, het kost wat moeite, maar dan bereik je ook wat! kom op doorzetten, het is de moeite waard om verder te gaan. in de volgende hoofdstukken zal je veel tegen komen!

hoofdstuk 5 (70 x uitgekomen)

je bent al halverwege je boek, of is jouw boek dunner? je hebt al veel geleerd, maar er is nog zoveel leuks om te doen en te ontdekken. je gaat in je leven meerdere keuzes moeten maken, maar met de kennis die je nu al hebt, gaat dat zeker lukken!

hoofdstuk 9 (22 x uitgekomen)

je hebt het boek bijna uit, dit betekent echter niet dat er nu niets meer te leren valt, er zijn nog genoeg andere manieren om te leren.

boek uit (15 x uitgekomen)

je hebt je best gedaan, en het doel bereikt. het is nu de tijd, dat je het zelf uit moet zoeken. je hebt genoeg geleerd om de rest van je leven door te kunnen komen. veel succes!

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?