Ben jij een bemoeial?

Steek jij altijd je neus in de zaken van een ander? Ben jij diegene die bij een ruzie gaat staan om haar mening te laten horen? Of denk je het altijd beter te weten? Test nu hoe bemoeiziek jij bent. (uit girlz! 2011)

Mogelijke uitkomsten

Miss bemoeial (0 x uitgekomen)

Hé Miss Bemoeial, jij hebt de neiging je neus echt overal in te steken. Oké, je bedoelt het meestal goed, maar het kan soms geen kwaad om je eens met je eigen zaken te bemoeien. Probeer een beetje in te schatten in welke situatie mensen graag geholpen willen worden en wanneer je beter op de achtergrond kunt blijven

Een beetje bemoeiziek (27 x uitgekomen)

Heeft iemand hulp nodig? Jij komt to the rescue! Worden er gemene geruchten verspreid over je BFF? Jij gaat achter de roddelaar(ster) aan. Je bent graag overal van op de hoogte, maar alleen als jij het belangrijk vind onderneem je actie. Je dringt jezelf vooral niet op en waarom zou je ook? je hoeft echt niet overal bij betrokken te zijn!

Geen bemoeial (28 x uitgekomen)

Ach, wat een ander doet moet ie zelf weten. Je bent bereid een vriendin te helpen, maar als het even kan, lost ze het zelf maar op. Je hebt geen zin je overal in te mengen, jij dopt toch ook je eigen boontjes? Heel goed dat je je niet overal mee bemoeit, maar pas op dat je niet alleen aan jezelf denkt. Je wilt toch niet als een egoïst overkomen?

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Dominique03

    Geen Bemoeial ;)

    1 decennium geleden
  • xSibell

    Geen Bemoeial. Klopt Helemaal.. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?