Welke van de zeven schoonheden heb jij?

In iedereen zit wel een beetje beauty verscholen. De zeven schoonheden zijn daar een reden voor. Test hier of jij een of meerdere van de zeven schoonheden hebt!

Mogelijke uitkomsten

Jij hebt geen van de zeven schoonheden. (1265 x uitgekomen)

Helaas, jij hebt geen van de zeven schoonheden! Maar dat betekent nog niet dat je niet knap bent! Aan het begin zei ik dat in iedereen wel een beetje beauty zit, probeer dat er uit te halen!

Jij hebt een van de zeven schoonheden. (0 x uitgekomen)

Be proud! Je hebt een van de zeven schoonheden! Je hebt donker haar en lichte ogen/licht haar en donkere ogen, een bleke huid, de schoonheidsvlek(moedervlek boven de lip), lange gekrulde wimpers, amandelvormige ogen, sproeten of kuiltjes in de wangen. Wat je ook hebt, wees er trots op en accenteer het.

Jij hebt twee van de zeven schoonheden. (6 x uitgekomen)

Wauw, jij hebt twee van de zeven schoonheden! Je hebt donker haar en lichte ogen/licht haar en donkere ogen, een bleke huid, een schoonheidsvlek(moedervlek boven de lip), lange gekrulde wimpers, amandelvormige ogen, sproeten en/of kuiltjes in de wangen. Wees er blij mee en pak er je voordeel uit!

Jij hebt drie van de zeven schoonheden (18 x uitgekomen)

Jij heb drie van de zeven schoonheden. Dat is echt bijzonder! Je hebt donker haar en lichte ogen/licht haar en donkere ogen, een bleke huid, een schoonheidsvlek(moedervlek boven de lip), lange gekrulde wimpers, amandelvormige ogen, sproeten en/of kuiltjes in de wangen. Wees er trots op!

Jij hebt vier van de zeven schoonheden (0 x uitgekomen)

Wauw, jij hebt meer dan de helft van de zeven schoonheden! Je hebt donker haar en lichte ogen/licht haar en donkere ogen, een bleke huid, een schoonheidsvlek(moedervlek boven de lip), lange gekrulde wimpers, amandelvormige ogen, sproeten en/of kuiltjes in de wangen. Be proud!

Jij hebt vijf van de zeven schoonheden (11 x uitgekomen)

5 van de schoonheden? Dat is echt bijzonder! Je hebt donker haar en lichte ogen/licht haar en donkere ogen, een bleke huid, een schoonheidsvlek(moedervlek boven de lip), lange gekrulde wimpers, amandelvormige ogen, sproeten en/of kuiltjes in de wangen.

Jij hebt zes van de schoonheden (889 x uitgekomen)

Hello beauty! Je hebt donker haar en lichte ogen/licht haar en donkere ogen, een bleke huid, een schoonheidsvlek(moedervlek boven de lip), lange gekrulde wimpers, amandelvormige ogen, sproeten en/of kuiltjes in de wangen. Be proud!

Jij hebt alle zeven schoonheden (0 x uitgekomen)

Laat dit heel even tot je doordringen. Jij hebt alle schoonheden! Je bent dus gewoon een echte beauty! Haal alles eruit wat er in je zit en vooral be proud! Je hebt donker haar en lichte ogen/licht haar en donkere ogen, een bleke huid, een schoonheidsvlek(moedervlek boven de lip), lange gekrulde wimpers, amandelvormige ogen, sproeten en/of kuiltjes in de wangen. Wees blij met jezelf want je hebt er alle recht op!

Statistieken

Statistieken

Reageer (26)

  • Anoniem2000

    Deze kwis klopt niet ik heb sproeten, lange gekrulde wimpers en een bleke huid maar mijn uitkomst is helaas je hebt geen een van de zeven shoonheden. ?!?!?!?!

    6 jaar geleden
  • 105606

    Ik heb donkerblond haar, groene amandelvormige ogen, normale wimpers, blanke huidskleur, geen kuiltjes, geen sproeten, en gelukkig ook geen moedervlek boven mijn lippen, heb geen van de 7 schoonheden, jammer dan.

    6 jaar geleden
  • ponylovertje

    ik heb lange gekrulde wimpers, donker haar blauwe ogen, kuiltjes als ik lach, amandelvormige ogen en een bleke huid en ik heb 6 van de 7

    7 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

    6 van de 7. Eigenlijk 5 van de 7, als ik het me goed herinner.

    7 jaar geleden
  • StrawNiallCakes

    Deze quiz klopt niet

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?