Welk wezen ben jij?

Heb jij je altijd afgevraagd of jij nou wel helemaal mens bent? Dan is dit dé test voor jou!

#Niet door mij, maar door een vriendin gemaakt, die me zo ongeveer dwong hem erop te zetten. Have fun (:

Mogelijke uitkomsten

Zeemeermin (38 x uitgekomen)

Jij bent een zeemeermin. Je bent dol op de zee, zwemt als de best en mannen verleiden is echt jouw ding. Verder ben je dol op parels om je uiterlijk mee op te fleuren, en algen die op je gezicht groeien zijn jouw grootste probleem. Jij boft maar met zo’n relaxed leventje!

Heks (2 x uitgekomen)

Hekserij is jouw beroep. Mensen betoveren met je walgelijke drankjes en knappe prinsessen honderd jaar laten slapen, daar wordt jij gelukkig van. Maar pas op dat je jezelf niet naar de Middeleeuwen tovert tijdens één van je experimenten, want dat zou je wel eens niet kunnen overleven!

Hobbit (32 x uitgekomen)

Jij bent een rasechte hobbit! De hele dag eten en van je pijp genieten, daar hou jij van. Van zorgen krijg je toch maar koppijn, dus kun je die beter niet hebben, vind jij.
Laat me je één tip geven: kijk uit voor oude tovenaars die je mee willen nemen met een stel Dwergen; dat zou nog wel eens een groot avontuur kunnen worden, en daar houden hobbits niet van!

Mens (31 x uitgekomen)

Geen zorgen - jij bent gewoon een mens. Jij kent alle emoties even goed, en daar ben jij uniek in. Jouw leven is helaas niet zolang als dat van andere wezens, maar het is goed genoeg voor jou!

Elf (93 x uitgekomen)

Gefeliciteerd! Jij ben een elf in hart en nieren. Het bos praat met jou en je bent uitzonderlijk getalenteerd met instrumenten en poëzie. Bovendien ben je ook nog eens uitermate knap en onsterfelijk! Beter had je het niet kunnen treffen!

Orc (14 x uitgekomen)

Mensen zijn bang voor je en verafschuwen je uiterlijk. Jij bent een Ork, een stompzinnig en oppervlakkig wezen, dat vooral in de bergen leeft. Ooit, in de Oude Tijd, was je een elf, maar daar wordt je liever niet aan herinnerd. Je stinkt een uur in de wind e je ziet er verschrikkelijk uit. Maar dat maakt jou niet uit: als je maar eten en vechten kunt!

Dwerg (6 x uitgekomen)

Groot ben je niet, maar daarom niet minder gevaarlijk! Dwergen zijn een eerbiedwaardig volkje. Jullie zijn klein, lelijk en heel erg behaard, maar ach, het is het innerlijk dat telt, toch?
Smeden kun jij als de beste, en zwaaien met je bijl tijdens een slag vind jij helemaal niet erg.
Ook moet je niet te bevooroordeeld zijn over elfen; uiteindelijk zullen ze goede vrienden blijken!

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?